Stoiximan Super League

Με την ευχή του… στον Παναθηναϊκό!

Στην Ελλάδα βρίσκονται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού οι Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι. Βαθιά θρησκευόμενοι και οι δύο ποδοσφαιριστές, έχουν μιλήσει κατά καιρούς για το ρόλο του προφήτη T.Μπ. Τζόσουα στη καθημερινότητά τους, λέγοντας ότι ήταν αυτός που τους άλλαξε τη ζωή. Δείτε βίντεο με τα έργα και τις ημέρες του προφήτη στο αφιέρωμα του www.sport-fm.gr

Στην Ελλάδα βρίσκονται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού οι Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι. Βαθιά θρησκευόμενοι και οι δύο ποδοσφαιριστές, έχουν μιλήσει κατά καιρούς για το ρόλο του προφήτη T.Μπ. Τζόσουα στη καθημερινότητά τους, λέγοντας ότι ήταν αυτός που τους άλλαξε τη ζωή. Δείτε τα έργα και τις ημέρες του προφήτη στο αφιέρωμα του www.sport-fm.gr

Ο προφήτης Τζόσουα είναι ο ιδρυτής και ηγέτης της Συναγωγής της Εκκλησίας Όλων των Εθνών, παρακλάδι της οποίας υπάρχει και στην Ελλάδα. Στην επίσημη ιστοσελίδα διαβάζουμε: «Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να καταγραφεί η θαυμαστή φανέρωση της δύναμης του Θεού στη ζωή του Προφήτη T.B. Joshua».

Κάθε παρουσία του προφήτη Τζόσουα, συνοδεύεται από θαύματα. Και δεν μιλάμε για τρικ της πλάκας, αλλά -όπως αναφέρεται στο σάιτ- περιλαμβάνουν «θεραπεία του HIV/AIDS, του καρκίνου, της στειρότητας, απελευθέρωση από τα δαιμονικά πνεύματα, αποκατάσταση της όρασης στους τυφλούς, ζωή στα ακρωτηριασμένα άκρα και πολλά άλλα».

Το κήρυγμα του προφήτη Τζόσουα



Ο προφήτης Τζόσουα ξορκίζει τις ασθένειες



Εκτός από θαύματα, ο Τζόσουα, επικαλείται και μια σειρά από προφητείες του που επαληθεύτηκαν όπως: ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον, αποτελέσματα του πρόσφατου Μουντιάλ ποδοσφαίρου και κάθε φύσεως λιμούς, σεισμούς και καταποντισμούς:



Μεταξύ των πιστών της Εκκλησίας του Τζόσουα, που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το φιλανθρωπικό του έργο ιδιαίτερα στην Αφρική, είναι ο βασιλιάς των Ζουλού, Γκούντγουϊλ Ζελεθίνι κα Μπεκουζούλου, του οποίου η κόρη θεραπεύθηκε από επιληψία, αλλά και αρκετοί πολιτικοί. Ο πρόεδρος της Γκάνας, Άτα Μιλς και οι πρώην πρόεδροι της Γκαμπόν και της Ζάμπια, Ομάρ Μπόνγκο και Φρεντερίκ Τσιλούμπα. Από τον αθλητικό χώρο, λέγεται πως μέλος της Συναγωγής της Εκκλησίας Όλων των Εθνών, είναι ο Γιόμπο, ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε.

Για το έργο του ο Τ.Μπ. Τζόσουα έχει τιμηθεί από την κυβέρνηση της Νιγηρίας, ενώ πολλοί είναι και οι πολέμιοί του που υποστηρίζουν πως πρόκειται για κοινό απατεώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x