Stoiximan Super League

Αρχίζει η αντεπίθεση!

Με τους Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας και τους Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο στα χαφ, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Ύστερα από την του Νικόλα Πατέρα στην Παιανία, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια θέλουν να αποδείξουν πως οι τελευταίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Champions League ήταν απλώς μια «κακή παρένθεση».

Με τους Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας και τους Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο στα χαφ, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Ύστερα από την τελευταία επίσκεψη του Νικόλα Πατέρα στην Παιανία, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια θέλουν να αποδείξουν πως οι τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και το Champions League ήταν μια «κακή παρένθεση».

Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες, αφού αν συνεχίσουν να κάνουν αυτές τις αναιμικές εμφανίσεις, δεν θα έχουν καμία τύχη στο φετινό πρωτάθλημα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Νιόπλιας δοκίμαζε διάφορα πράγματα για το αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού». Ο Κοζανίτης τεχνικός κατέληξε στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον αποψινό αγώνα:

κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Καντέ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο, έχοντας στα πλάγια τους Νίνη και Λέτο. Πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Λουίς Γκαρσία, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Καραγκούνης, Γκοβού, Σιμάο, Μαρίνο, Ιωαννίδης, Δημούτσος και Πλεσί. Εκτός έμειναν οι Σπυρόπουλος (προφυλάσσεται ενόψει του ματς με την Κοπεγχάγη), Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Φερνάντες και Μαυρίας.

Εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται και σήμερα έξω από το ΟΑΚΑ.

Στον Παναθηναϊκό ανησυχούν ιδιαίτερα για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, διότι εκκρεμεί η ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής της έδρας με αναστολή. Αν συμβεί το παραμικρό, οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς κόσμο στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρούμπιν και για αυτό τον λόγο από τη Δευτέρα οι διοικούντες θα κάνουν συστάσεις στους οπαδούς.

Ο Εμάνουελ Σάνι κα ο Ογκένι Ονάζι έκαναν χθες την πρώτη προπόνησή τους στην Παιανία και πέρασαν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Σαμαρά και του Χουάν Ρότσα. Φυσικά χθες δεν ήταν δυνατό να φανούν πολλά, αλλά αυτό που διαπιστώθηκε από την πρώτη στιγμή ήταν ότι είναι και οι δύο πολύ δυνατοί, «ταύροι», όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x