Stoiximan Super League

«Η χαρά των φιλάθλων το γήπεδό μας»!

Το θέαμα που προσφέρει η ομάδα του εκθείασε ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου δήλωσε όμως παράλληλα, ότι θέλει ο σύλλογος του Περιστερίου να παίρνει αποτελέσματα. Αυτό είναι απ’ ότι φαίνεται αυτό που απασχολεί πρωτίστως τον 40χρονο προπονητή.

Το θέαμα που προσφέρει η ομάδα του εκθείασε ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου δήλωσε όμως παράλληλα, ότι θέλει ο σύλλογος του Περιστερίου να παίρνει αποτελέσματα. Αυτό είναι απ’ ότι φαίνεται που απασχολεί πρωτίστως τον 40χρονο προπονητή.

«Το γήπεδό μας είναι η χαρά των φιλάθλων που έρχονται και βλέπουν καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες. Όμως εγώ θέλω να παίρνουμε αποτελέσματα. Γι αυτό ανανέωσα με τον Ατρόμητο, για να πετύχω πράγματα», ανέφερε ο Δώνης για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι «Εξακολουθούμε να κάνουμε ανοησίες. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αρκεί να παίζουν ωραία μπάλα, αλλά χρειάζεται να παίρνουν και τα αποτελέσματα».

Για τους Τάτο και Σαγκανόφσκι δήλωσε ότι «επιπόλαια έχασαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι», ενώ ενοχλήθηκε από τους ποδοσφαιριστές του που αποβλήθηκαν (Νάστος, Φαβάλι).

Ο Κοκότοβιτς από την πλευρά του ζήτησε πίστωση χρόνου και εξέφρασε την πίστη του για καλύτερη συνέχεια.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι πίσω στο Περιστέρι, καθώς ήμουν προπονητής του Ατρομήτου για δύο σεζόν. Πάντως, ως Πανσερραϊκός, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την αριθμητική υπεροχή μας, κυρίως στο δεύτερο μέρος, αλλά μείναμε στην προσπάθεια μετά τη μείωση του σκορ. Ωστόσο, διαθέτουμε άξιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε βελτιωμένη εικόνα».

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν αυτά τα οποία δούλεψαν κατά την προετοιμασία του ματς.

«Ενώ όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σε συγκεκριμένα πράγματα, τελικά κάναμε ακριβώς αυτά που δεν έπρεπε! Κυρίως η αμυντική γραμμή, αλλά και οι ανασταλτικοί μέσοι, άφησαν εκτεθειμένη την ομάδα», ανέφερε ο Κοκότοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του είναι ανέτοιμη και το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί στο μέλλον.

«Παρόλα αυτά, το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί, είμαστε μια καινούργια ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές, η οποία απλά δεν είναι ακόμη έτοιμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x