Stoiximan Super League

Λέτο: «Για το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ»

Αποφασισμένος να κατακτήσει και φέτος το νταμπλ δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο σε συνέντευξή του στο νεανικό περιοδικό «Sporty», ενώ μιλώντας στην «Ελευθεροτυπία» εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σύντομα ο Παναθηναϊκός θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αποφασισμένος να κατακτήσει και φέτος το νταμπλ δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο σε συνέντευξή του στο νεανικό περιοδικό «Sporty», ενώ μιλώντας στην «Ελευθεροτυπία» εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σύντομα ο Παναθηναϊκός θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο.

«Έχω πάρει το νταμπλ πρόπερσι με τον Ολυμπιακό και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Είχα κάνει το ίδιο πριν μερικά χρόνια ο Νικοπολίδης και θέλω να γίνω ο πρώτος που κατακτά τρία συνεχή νταμπλ», δήλωσε ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ.

Όσο για τους στόχους της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη, είπε: «Συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις, οπότε καταλαβαίνετε πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Όταν, όμως, αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, δεν μπορείς να θέλεις κάτι άλλο εκτός απ' όλους τους τίτλους. Στην Ευρώπη, φέτος, έχουμε μια σημαντική ευκαιρία. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, να περάσουμε τον πρώτο γύρο, γιατί μόνο εκεί μπορούμε να δούμε πόσο δυνατοί είμαστε, κόντρα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Παράλληλα είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον σύλλογο να διαφημιστεί στην Ευρώπη. Είναι τεράστιο κίνητρο το Champions League».

Αναφερόμενος στον κόσμο και το… ακατάλληλο σύνθημα που φωνάζουν για τον ίδιο, είπε: «Θέλω να γνωρίζουν πως δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και πως όλοι οι παίκτες παίζουν πάντα για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό ψηλά. Εγώ φέτος θα ήθελα να σκοράρω περισσότερα γκολ, η θέση μου το επιτάσσει άλλωστε, και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Το σύνθημα για μένα φυσικά και το γνωρίζω. Γελάμε μ' αυτό στην ομάδα. Ξέρω τι λέει και μπορώ να το πω στα ελληνικά».

Σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία», ο Λέτο αναφέρθηκε στον αγώνα με την Κοπεγχάγη: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι, γιατί η Κοπεγχάγη κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική στη Ρούμπιν και έχει ήδη τρεις βαθμούς. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη ώστε να μείνουμε κοντά στη βαθμολογική ζώνη της πρόκρισης. Σίγουρα έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση ο προσεχής αντίπαλός μας, Γνωρίζει ότι έχει ήδη τρεις βαθμούς και με μια νίκη στην Αθήνα θα φτάσει στους έξι και προφανώς θα έρθει με στόχο να πετύχει αυτό ακριβώς. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε και εμείς έτοιμοι από πλευράς νοοτροπίας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.»

Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα του σύντομα θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα. Είναι ακόμα νωρίς και όλα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα προς το καλύτερο».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Τζιμπρίλ Σισέ είπε: «Ασφαλώς και είναι πολύ σημαντικό παίκτης για την ομάδα και είναι καλό για εμάς που έχει ξεκινήσει τόσο δυναμικά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να σκοράρει συνεχώς. Έχει τη νοοτροπία για να βοηθήσει την ομάδα, να αποκτήσει ώθηση και αν είμαστε όλοι αυτοί που πρέπει, νομίζω ότι και ομαδικά θα πάμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x