Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Ναι, αν η ΑΕΚ έχει πλάνο»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» της ΑΕΚ εάν μείνει ικανοποιημένος από τους στόχους και την προοπτική της ομάδας ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην ιστοσελίδα aek365.gr . «Αν έχει πλάνο, σχέδιο και οργάνωση, τότε, όλα μπορούν να συμβούν», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στο aek365.gr. Σημαντικό στοιχείο -σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός- είναι το πλάνο και οι στόχοι που έχει η Ένωση και λιγότερο οι οικονομικές απολαβές.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι κάτι που με τιμά. Ωστόσο με έχει ενημερώσει ο εκπρόσωπός του ότι ακόμη δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση», τόνισε ο Χιμένεθ και συνέχισε:

«Δεν έχω πρόβλημα να εργαστώ στη χώρα σας. Θα πρέπει όμως να υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις και βέβαια δεν είναι μόνο το οικονομικό. Αν η ΑΕΚ έχει πλάνο, σχέδιο και οργάνωση, τότε, όλα μπορούν να συμβούν», είπε ο Ισπανός προπονητής ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ:

«Γνωρίζω ότι πριν από μερικά χρόνια προπονητής της ήταν ο Λορένθο Σέρα Φερέρ και πως σε αρκετές ελληνικές ομάδες αγωνίζονται Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Θα μιλήσω μαζί τους για να μάθω περισσότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε περίπτωση που δεχθώ πρόταση», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x