Stoiximan Super League

Κωνσταντίνου: «Είναι άδικο για τον Τζόρβα»

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Τζόρβα τάχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν είναι σωστό να ρίχνουμε τα βάρη για την ήττα στον τερματοφύλακα», τόνισε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. «Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι πρωτοκλασάτοι που κάνουν τη διαφορά, ίσως να έχουν καβαλήσει ένα καλάμι. Ο Νιόπλιας έχει πρόβλημα γιατί δεν μπορεί να αφήσει εκτός κάποιους παίκτες», πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο για κακή προετοιμασία της ομάδας.

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Τζόρβα τάχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν είναι σωστό να ρίχνουμε τα βάρη για την ήττα στον τερματοφύλακα της ομάδας», τόνισε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. «Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι πρωτοκλασάτοι που κάνουν τη διαφορά, ίσως να έχουν καβαλήσει ένα καλάμι. Ο Νιόπλιας έχει πρόβλημα γιατί δεν μπορεί να αφήσει εκτός κάποιους παίκτες», πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο για κακή προετοιμασία της ομάδας.

O Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

- Για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη: «Καταρχήν δεν είδα τίποτα. Δεν είναι μόνο το χθεσινό ματς για εμάς που πάμε στο γήπεδο και παρακολουθούμε τον Παναθηναϊκό. Όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, περίπου 50.000 οπαδοί, το ίδιο βλέπουν τον τελευταίο μήνα. Από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν βλέπουμε τίποτα. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε σωστή προετοιμασία.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι πρωτοκλασάτοι που κάνουν τη διαφορά, ίσως να έχουν καβαλήσει ένα καλάμι. Μάλλον δεν υπάρχει συνεργασία και φιλία στα αποδυτήρια. Αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, δεν έγινε καλή προετοιμασία και η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Δεν ξέρω αν ο Κέζος είναι καλός ή κακός. Μπορεί ο Κέζος να είναι καλός και να μην “κόλλησε” με τους παίκτες της ομάδας. Μπορεί να μην είναι καλός και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω το παιδί και δεν θέλω να τον κατηγορήσω.

Το σίγουρο είναι πως η φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού είναι μέτρια. Αυτό το είχα παρατηρήσει στο ματς με την Ξάνθη, αφού το ζέσταμα που έκαναν οι παίκτες της ομάδας - δεν το κάνουν στις επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες πρέπει να προετοιμαστούν 20 λεπτά για να χτυπήσουν ένα παιχνίδι. Επίσης, ο Νίκος Νιόπλιας έχει προβλήματα που δεν μπορεί να αφήσει μερικούς παίκτες έξω. Αυτά τα πράγματα ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να τα κάνει. Όποιος είναι κουρασμένος, πρέπει να μένει έξω και να παίζουν εκείνοι που είναι σε καλή κατάσταση.

Σημαντικός παράγοντας είναι το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έκανε τις προσθήκες για να ενισχυθεί η ομάδα και να παίξουν άμεσα. Αν δεν κάνουν κάποιοι παίκτες, το λέμε και δεν παίζουν. Δεν μπορείς να βάλεις πέντε παίκτες που χρειάζονται να προσαρμοστούν, να τους βάλεις και τους πέντε από την αρχή. Τότε βγαίνεις και λες ότι έχω μια νέα ομάδα και θα πειραματιστώ ανάλογα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία, όπως ξεκινούν οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είχε το περιθώριο και το χρόνο να προετοιμαστεί για να μπει έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έκανε το υπεραντλαντικό ταξίδι για τα φιλικά, κάτι που πιστεύω πως είναι λάθος. Κάτι ανάλογο είχε γίνει με την Εθνική και είδαμε τα αποτελέσματα που είχαμε στο Μουντιάλ της Αμερικής. Μπορεί να πηγαίνουν κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι στην Αμερική, όμως έχουν διαφορετική παιδεία και διαφορετικό προγραμματισμό
».

- Για την έξοδο του Αλέξανδρου Τζόρβα στη φάση του πρώτου γκολ: «Αυτές οι γκρίνιες που ακούστηκαν για το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Τζόρβας είναι κρίμα. Δεν είναι σωστό να ρίχνουμε τα βάρη για την ήττα στον τερματοφύλακα της ομάδας. Ένας γκολκίπερ βρίσκεται στην κακή του μέρα και μπορεί να δεχθεί το χειρότερο γκολ. Για μένα στο δεύτερο γκολ είναι εκείνο που φέρει μεγαλύτερη ευθύνη, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του. Μετά το πρώτο γκολ, άρχισαν να γκρινιάζουν κάποιοι οπαδοί. Από την πλευρά του, ο Τζόρβας αναγνώρισε την ευθύνη του και αυτό είναι προς τιμήν του. Ο κόσμος στο θέμα του Τζόρβα δεν έδειξε ανοχή και αυτό είναι άδικο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x