Stoiximan Super League

Αντωνίου: «Αλλάξτε όσο είναι καιρός»

«Δεν ήταν αντίδραση αυτή που είδαμε την Τετάρτη στο ματς με την Κοπεγχάγη. Κάντε κάτι να το αλλάξετε όσο είναι καιρός». Με τα λόγια αυτά ο Κώστας Αντωνίου ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για την ήττα από την Κοπεγχάγη. Συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο Νικόλας Πατέρας.

«Δεν ήταν αντίδραση αυτή που είδαμε την Τετάρτη στο ματς με την Κοπεγχάγη. Κάντε κάτι να το αλλάξετε όσο είναι καιρός»… Με τα λόγια αυτά ο Κώστας Αντωνίου ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μεταφέροντας και τη δυσαρέσκεια της διοίκησης.

«Αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας, επομένως δεν νοείται εσείς να παρουσιάζετε αυτή την εικόνα», τόνισε -αρχικά- ο Κώστας Αντωνίου στους παίκτες.

«Δεν ήταν αντίδραση αυτή που είδαμε την Τετάρτη στο ματς με την Κοπεγχάγη. Κάντε κάτι να το αλλάξετε όσο είναι καιρός», κατέληξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ.

Μπαράζ επαφών Πατέρα

Μπορεί ο Νικόλας Πατέρας να μην πέρασε από την Παιανία -όπως τις προηγούμενες φορές- αλλά ασχολήθηκε με τον Παναθηναϊκό με διαφορετικό τρόπο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μπαράζ συζητήσεων και συναντήσεων με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους με το ποδοσφαιρικό τμήμα και -σύμφωνα με πληροφορίες- με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον αδελφό του Γιώργο.

Τις πρώτες του επαφές ο Νικόλας Πατέρας τις είχε με τον Κώστα Αντωνίου, Νίκου Νιόπλια και Κάρλος Φρέιτας, με θέμα -φυσικά- την κακή χθεσινή εμφάνιση της ομάδας με την Κοπεγχάγη η οποία συνοδεύτηκε με ήττα.

Οι τρεις άνδρες έγιναν γνώστες της μεγάλης απογοήτευσης και δυσαρέσκειας του Νικόλα Πατέρα και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ και συζήτησαν τι πρέπει να αλλάξει. Μάλιστα οι Νίκος Νιόπλιας και Κώστας Αντωνίου ανέλαβαν να μεταφέρουν στους παίκτες την απαίτηση για άμεση επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις του τριφυλλιού.

Μετά από τις επαφές του Νικόλα Πατέρα με τον Νίκο Νιόπλια, Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση -σύμφωνα με πληροφορίες- με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον αδελφό του, Γιώργο, με θέμα -φυσικά- την κακή αρχή.

Ο Νικόλας Πατέρας χθες μετά το παιχνίδι ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Νίκου Νιόπλια από την ομάδα. Πάντως, στα σημερινά θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στις συναντήσεις που είχε, εκτός από τις ευθύνες στις λύσεις για να διαφοροποιηθεί το κλίμα στον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας του τριφυλλιού με τον κ. Νιόπλια είχε θέση στη συζήτηση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x