Stoiximan Super League

Ο Πατέρας στηρίζει και απαιτεί!

Οι φήμες περί ενδεχόμενης λύσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νιόπλια όπως δημιουργήθηκαν, έτσι φαίνεται ότι εξαφανίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νικόλας Πατέρας στη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα τεχνικό του ξεκαθάρισε ότι τον στηρίζει, αλλά, απαίτησε άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας. «Μην δίνεις σημασία…», του είπε μεταξύ άλλων.

Οι φήμες περί ενδεχόμενης λύσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νιόπλια όπως δημιουργήθηκαν, έτσι φαίνεται ότι εξαφανίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νικόλας Πατέρας στη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα τεχνικό του ξεκαθάρισε ότι τον στηρίζει, αλλά, απαίτησε άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε με τον Νίκο Νιόπλια το μεσημέρι και συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας. Ανέλυσαν τα προβλήματα, τι έχει διαφοροποιηθεί από το τέλος της περασμένης σεζόν και τι θα πρέπει να γίνει για να αλλάξει το κλίμα και η ομάδα να επιστρέψει τις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα.

«Θέλω να ξέρεις ότι σε πιστεύουμε, εγώ και οι υπόλοιποι μέτοχοι», τόνισε -αρχικά- στον Έλληνα τεχνικό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μεταφέροντάς του έτσι -όχι μόνο τη δική του στήριξη- αλλά και των άλλων μετόχων της ΠΑΕ.

«Μην δίνει σημασία σε όσα γράφονται και λέγονται περί αντικατάστασής σου, εσύ συνέχισε τη δουλειά σου», πρόσθεσε ο Νικόλας Πατέρας.

Ο Νίκος Νιόπλιας εξήγησε στον Πατέρα τι ακριβώς συμβαίνει -κατά τη γνώμη του- και υπάρχουν αυτά τα κακά αποτελέσματα στην ομάδα, τι δεν λειτουργεί σωστά, και συνέχισε καταθέτοντας του τις σκέψεις του για τις διαφοροποιήσεις που πρέπει να υπάρχουν.

«Σε κανέναν μας δεν αρέσει αυτό βλέπουμε από την ομάδα. Δεν ξέρω τι φταίει. Εσύ είσαι υπεύθυνος να το βρεις και να το διορθώσεις. Πρέπει γρήγορα να βελτιωθούμε», κατέληξε ο Νικόλας Πατέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x