Stoiximan Super League

Προς το παρόν, έρχεται ο… Ντιοπ!

Οι επαφές για τον επόμενο προπονητή εντείνονται, η αγωνία για την… ταυτότητά του κορυφώνεται, αλλά η ΑΕΚ έχει και παιχνίδι! Πριν καταλήξει στον άνθρωπο που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου, η «Ένωση» βλέπει τον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ να επανέρχεται δυναμικά από αυτόν και ελπίζει -παίζοντας βασικός με την Ξάνθη- να συνεχίσει τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις που ξεκίνησε στη Ρωσία.

Οι επαφές για τον επόμενο προπονητή εντείνονται, η αγωνία για την… ταυτότητά του κορυφώνεται, αλλά η ΑΕΚ έχει και παιχνίδι!

Πριν καταλήξει στον άνθρωπο που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου, η «Ένωση» βλέπει τον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ να επανέρχεται δυναμικά από αυτόν και ελπίζει -παίζοντας βασικός με την Ξάνθη- να συνεχίσει τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις που ξεκίνησε στη Ρωσία.

Γενικά, στο αυριανό παιχνίδι -όπου η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, αν θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από την κορυφή σε… αναστρέψιμα επίπεδα- ο Χριστόφορος Κόλα ετοιμάζει αλλαγές.

Εκτός του Σενεγαλέζου, λοιπόν, που θα βρεθεί δίπλα στον Παντελή Καφέ στα χαφ, στην ενδεκάδα θα επιστρέψει μετά από καιρό και ο Σεμπάστιαν Σάχα, που θα αντικαταστήσει τον ντεφορμέ Αραμπατζή.

Ο Μανωλάς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας -κατά πάσα πιθανότητα ως παρτενέρ του Δέλλα- ενώ ανακατατάξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και από τη μέση και μπροστά.

Εκεί δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Λεονάρντο (που είχε μείνει εκτός αποστολής στην Αγία Πετρούπολη), την ίδια ώρα που αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο ο Κόλα να ξεκουράσει κάποιον από τους επιθετικούς που χρησιμοποίησε απέναντι στη Ζενίτ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x