Stoiximan Super League

«Όλοι πέσαμε να λιώσουμε τον Νιόπλια»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την του Παγκρητίου Σταδίου, ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και στήριξε τον Νίκο Νιόπλια, λέγοντας χαρακτηριστικά «μόλις έκανε δύο-τρία άτυχα αποτελέσματα όλοι έπεσαν να τον λιώσουν».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Παγκρητίου Σταδίου, ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και στήριξε τον Νίκο Νιόπλια, λέγοντας χαρακτηριστικά «μόλις έκανε δύο-τρία άτυχα αποτελέσματα όλοι έπεσαν να τον λιώσουν».

«Η πίεση είναι μεγάλη. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε άμοιροι ευθυνών. Όσα γράφετε, λέτε, σε εφημερίδες, σε ραδιόφωνα, εμείς τα εισπράττουμε. Υπάρχουν οικογένειες, παιδιά. Είμαστε άνθρωποι. Πρέπει να το καταλάβετε. Όλοι πρέπει να κάνετε προσπάθειες. Βρήκαμε έναν νέο προπονητή, ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα και μόλις ο Παναθηναϊκός έκανε δυο-τρία άτυχα αποτελέσματα, όλοι πέσαμε να τον λιώσουμε. Όλοι. Παράγοντες, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να στεναχωρηθούμε για το ματς αυτό. Παίξαμε με ανώτερο αντίπαλο. Τα υπόλοιπα είναι λόγια. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, δεν μας επέτρεψε να δείξουμε κάτι και δικαιότατα νίκησε. Δεν παίξαμε καλά. Διαμορφώθηκε ένα αποτέλεσμα μεγάλο σε έκταση, αλλά ο Παναθηναϊκός το δικαιούται»,
ήταν τα λόγια του Καβαλιώτη τεχνικού.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x