Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Αλέξη»

Το καλύτερο δώρο στον μεγάλο άτυχο της Εθνικής, Αλέξανδρο Τζιόλη, έκανε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τη νίκη κόντρα στο Ισραήλ. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ και εκ των πρωταγωνιστών της νίκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης , αφιέρωσε τη νίκη της Ελλάδας στον μέσο της Σανταντέρ- ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Λετονία, υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κνήμης-.

Το καλύτερο δώρο στον μεγάλο άτυχο της Εθνικής, Αλέξανδρο Τζιόλη, έκανε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τη νίκη κόντρα στο Ισραήλ.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ και εκ των πρωταγωνιστών της νίκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αφιέρωσε τη νίκη της Ελλάδας στον μέσο της Σανταντέρ- ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Λετονία, υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κνήμης-.

«Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη κόντρα στο Ισραήλ, στον συμπαίκτη μας Αλέξανδρο Τζιόλη. Δικαιωματικά του αξίζει και του εύχομαι να γυρίσει δυνατός», ήταν η λιτή δήλωση του επιθετικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στη συνέχεια της Εθνικής

«Η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας», ενώ για τον τραυματισμό του Νίνη τόνισε: «Ο Νίνης είναι νέο παιδί και θα επιστρέψει πολύ σύντομα».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x