Stoiximan Super League

Εκτός πλάνων ο Μήτρογλου

Από την τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Κώστας Μήτρογλου την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, για την έκτη αγωνιστική, το Σάββατο. Ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» παρότι δεν αντιμετώπιζε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Αντίθετα, στη 18άδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ. .

Από την τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Κώστας Μήτρογλου την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, για την έκτη αγωνιστική, το Σάββατο. Ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» παρότι δεν αντιμετώπιζε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Αντίθετα, στη 18άδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τότε ο Μήτρογλου είχε αντιδράσει έντονα.

Αντίθετα, στη 18αδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα ήταν μονίμως εκτός 18αδας. Στην Αθήνα πέραν του Μήτρογλου θα μείνει ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο τραυματίας Ν. Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και για λόγους τακτικής οι Ζαϊρί, Μέγερι, Γκαλίτσιος και Ποτουρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ριέρα, Φετφατζίδης και Πάντελιτς.

Αδιαπραγμάτευτοι

Καμία διάθεση για… σκόντο στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην πώληση των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς δεν έχει η Σεντ Ετιέν, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Φαμπιάν Κομολί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δικαίωμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να κάνουν δικό τους τον Βέλγο επιθετικό καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ στους «στεφανουά» κι αν παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, τα δεδομένα θα αλλάξουν.

«Δεν έχω καμία επαφή με τον Ολυμπιακό από τότε που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο που προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα και δεν διαπραγματευόμαστε αυτό το ποσό. Αν ο Ολυμπιακός θέλει να διαπραγματευτεί μαζί μας, αυτό θα γίνει μετά τις 31 Ιανουαρίου, όταν κι εμείς από τη μεριά μας θα μιλήσουμε με όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κέβιν», δήλωσε ο κ. Κομολί.

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Μιραλάς (άλλωστε ακόμη ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει δώσει την τυπική έγκρισή του) και παίζουν παιχνίδι αναμονής. Θα ήταν λάθος κίνηση από την πλευρά του στην παρούσα φάση, που οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Βέλγου είναι «φρέσκιες», να επιχειρήσουν διαπραγμάτευση με τη Σεντ Ετιέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x