Stoiximan Super League

«Καμία αγωγή σε Δαλούκα»

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η φημολογία πως ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε αγωγή κατά του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα. Κυκλοφόρησε πως ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κατέθεσε μήνυση και φερόταν να ζητεί 400.000 ευρώ για δυσφήμιση της προσωπικότητας του μέσα από τοποθετήσεις του διεθνούς ρέφερι. .

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η φημολογία πως ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε αγωγή κατά του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα. Κυκλοφόρησε πως ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κατέθεσε μήνυση και φερόταν να ζητεί 400.000 ευρώ για δυσφήμιση της προσωπικότητας του μέσα από τοποθετήσεις του διεθνούς ρέφερι. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πρόθεση από πλευράς κ. Μαρινάκη να κάνει αγωγή στον εν λόγω διαιτητή.

Ο Γιώργος Δαλούκας είχε στείλει εξώδικο με το οποίο έκανε λόγο για προκλητικές και δυσφημιστικές δηλώσεις προς το πρόσωπό του από τον κύριο Μαρινάκη μετά τη διαιτησία του στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός για τη δεύτερη αγωνιστική.

Με σοβαρότητα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός στο Αιγάλεω απέναντι στην Ηλιούπολη στις 20:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x