Stoiximan Super League

Με προσοχή για την πρόκριση

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (17:00, conn-x TV sport1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα, ύστερα από την ήττα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (17:00, conn-x TV sport1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα, ύστερα από την ήττα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, δεν θέλουν να την πατήσουν όπως πέρυσι με τον Πανσερραϊκό και να μείνουν τόσο νωρίς εκτός από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και να τους δείξει ότι τους υπολογίζει ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γκαλίτσιος, Μοντέτσο, Ποτουρίδη και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και Μοϊσές, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί και τον Ρόμενταλ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Νέμεθ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου. Θεωρείται σίγουρο ότι θα παίξει και ο Πάντελιτς, είτε στη θέση του Μήτρογλου είτε (πιθανότατα) ως αλλαγή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Φετφατζίδης και Φουστέρ. Εκτός έμειναν οι Μέγιερι, Ριέρα, Τοροσίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Θέλει προσοχή το ματς»

«Τελικό» έχει χαρακτηρίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε το σημερινό παιχνίδι στο Αιγάλεω. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν μεγάλη προσοχή και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους.

«Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το παιχνίδι και να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθος».

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια (20 ευρώ) από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων, το οποίο βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (είσοδο VIP), την Τετάρτη (σ.σ.: σήμερα) και ώρες 10:00 - 16:00.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x