Stoiximan Super League

Πέτα ψηλά, «Δικέφαλε»!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη () επί της Βιγιαρεάλ στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου του Europa League και πλέον έχει αυξημένες πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δείτε βίντεο με φάσεις και το γκολ του χθεσινού αγώνα.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη (1-0) επί της Βιγιαρεάλ στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου του Europa League και πλέον έχει αυξημένες πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εφόσον οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν της Μπριζ, δύσκολα θα δεν θα παίξουν στους «32» του δεύτερου τη σειρά θεσμού της UEFA.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, όμως καθώς περνούσε η ώρα και μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ίβιτς οι παίκτες του Μάκη Χάβου έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Στην επανάληψη του αγώνα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν πανέξυπνα στημένος από το κέντρο και πίσω, άφησε την μπάλα στους Ισπανούς και με τη «κεφαλιά-κανονιά» του Βιεϊρίνια (ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία) πήρε τη σημαντική νίκη.

Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΟΚ φοβούνται για τιμωρία της έδρας. Συγκεκριμένα, το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή «καίνε» την ομάδα, αφού καταγράφηκαν οι κροτίδες, ειδικά αυτή που έπεσε πίσω από τον β΄ βοηθό, τα λέιζερ και τα μπουκάλια, αλλά και η είσοδος των δύο οπαδών στο τέλος.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Καβάλα, ο Χάβος δεν υπολογίζει τον Βλάνταν Ιβιτς. Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για θλάση στον δικέφαλο. Η οριστική διάγνωση, πάντως, θα γίνει σήμερα το απόγευμα, όταν πρώτα ο Σέρβος μέσος υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Στην περίπτωση που και οι κλινικές εξετάσεις επιβεβαιώσουν την αρχική διάγνωση, ο Ιβιτς θα τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 7 (3-2)
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7 (4-1)
3. Βιγιαρεάλ 6 (3-3)
4. Μπριζ 2 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (2/12)

Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΠΑΟΚ-Μπριζ

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x