Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Το λιγότερο… απαράδεκτοι»!

Είδε τους παίκτες του την περασμένη αγωνιστική να παίζουν την ΑΕΚ σαν τη… γάτα με το ποντίκι και σε μία εβδομάδα, τους ίδιους παίκτες -πλην του Μανιάτη- να χάνουν 5-0 «με κάτω τα χέρια» από τον Ολυμπιακό! Λογικό, λοιπόν, ο τεχνικός του Πανιώνιου, Άκης Μάντζιος, να είναι εκνευρισμένος. Χαρακτηριστική η ατάκα του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας των «κυανέρυθρων»: «…η εικόνα μας (σ.σ. στο δεύτερο ημίχρονο) ήταν το λιγότερο απαράδεκτη»!

Είδε τους παίκτες του την περασμένη αγωνιστική να παίζουν την ΑΕΚ σαν τη… γάτα με το ποντίκι και σε μία εβδομάδα, τους ίδιους παίκτες -πλην του Μανιάτη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος- να χάνουν 5-0 «με κάτω τα χέρια» από τον Ολυμπιακό!

Λογικό, λοιπόν, ο τεχνικός του Πανιώνιου, Άκης Μάντζιος, να είναι εκνευρισμένος.

Χαρακτηριστική η ατάκα του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας των «κυανέρυθρων»: «…η εικόνα μας (σ.σ. στο δεύτερο ημίχρονο) ήταν το λιγότερο απαράδεκτη»!

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Κρατάμε μόνο την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο εμφανίστηκε μία διαφορετική ομάδα στο γήπεδο. Καταρρεύσαμε μετά το 2-0 και η εικόνα μας στο γήπεδο ήταν -το λιγότερο- απαράδεκτη. Χρειάζεται ηρεμία, έχουμε ένα… Γολγοθά να αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι σταθήκαμε πολύ καλά στο πρώτο 45λεπτο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε κλασική ευκαιρία. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ ύστερα από ατομικό λάθος και μετά το 2-0 ήρθε η κατάρρευση και δεν υπήρχε Πανιώνιος στο γήπεδο. Η φυσική κατάσταση είναι το μόνο πρόβλημα που δεν έχουμε. Τα γκολ που δεχθήκαμε είναι απαράδεκτα για επίπεδο Σούπερ Λίγκας. Είμαι αισιόδοξος και πολεμιστής, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x