Stoiximan Super League

Ό,τι πει ο Βαλβέρδε

Λιγότερο από δύο μήνες απέμειναν για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στον Ολυμπιακό -μιας και το… 2011 δεν είναι και πολύ μακριά- ξεκίνησαν οι πρώτες σκέψεις. Στη μεταγραφική σύσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει τις εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος και θα κρίνει το αν θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Λιγότερο από δύο μήνες απέμειναν για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στον Ολυμπιακό –μιας και το… 2011 δεν είναι και πολύ μακριά- ξεκίνησαν οι πρώτες σκέψεις. Στη μεταγραφική σύσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει τις εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος και θα κρίνει το αν θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» έχει επανειλημμένα ξεκαθαρίσει ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα και αν θέλει και πιστεύει ότι αυτή πρέπει να ενισχυθεί, τότε… θα του γίνει το χατίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνουν, όχι μία, αλλά και δύο και τρεις προσθήκες, αν χρειαστεί, βέβαια. Οι θέσεις είναι γνωστές: του αμυντικού μέσου, του γκολκίπερ και του δεξιού μπακ -αν αποχωρήσει ο Γκαλίτσιος. Ο Βαλβέρδε θέλει να τεστάρει και στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ την ομάδα του, ωστόσο, αυτήν τη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ… και βλέπουμε.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x