Stoiximan Super League

Φτου, φτου σκόρδα…

Κατάρα… τέλος! Για πρώτη φορά από τότε που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε (στην προπόνηση της Τετάρτης) παίκτες του μόνο να επιστρέφουν και όχι να χάνει κάποιους λόγω τραυματισμού! Ο Ισπανός τεχνικός ήταν στην πολύ ευχάριστη θέση να δει τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Κώστα Μανωλά, Σανέλ Γιάχιτς και Νέιθαν Μπέρνς να προπονούνται κανονικά.

Κατάρα… τέλος! Για πρώτη φορά από τότε που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε στην προπόνηση της Τετάρτης (10/11) παίκτες του μόνο να επιστρέφουν και όχι να χάνει κάποιους λόγω τραυματισμού! Ο Ισπανός τεχνικός ήταν στην πολύ ευχάριστη θέση να δει τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Κώστα Μανωλά, Σανέλ Γιάχιτς και Νέιθαν Μπέρνς να προπονούνται κανονικά. Μόνο οι Σκόκο και Ντιόπ συνεχίζουν το ατομικό.

Η προετοιμασία της Ένωσης, λοιπόν, για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με πολύ αισιόδοξα μηνύματα, καθώς, με εξαίρεση τους Νάτσο Σκόκο και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που έτσι και αλλιώς έμοιαζε απίθανο να προλάβουν το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό, γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Πάντως, η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται καθημερινά, όμως, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x