Stoiximan Super League

Πανιώνιος… ώρα μηδέν!

Λίγη ώρα χωρίζει τον Πανιώνιο από την απόφαση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του. Με περισσότερους από 100 φίλους της ομάδας έξω από τα γραφεία (και την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης… δια παν ενδεχόμενο), η γενική Συνέλευση του συλλόγου αποφασίζει από στιγμή σε στιγμή την αυριανή μέρα του «ιστορικού»! Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στα γραφεία του Ψυχικού και σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Λίγη ώρα χωρίζει τον Πανιώνιο από την απόφαση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του.

Με περισσότερους από 100 φίλους της ομάδας έξω από τα γραφεία (και την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης… δια παν ενδεχόμενο), η γενική Συνέλευση του συλλόγου αποφασίζει από στιγμή σε στιγμή την αυριανή μέρα του «ιστορικού»!

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στα γραφεία του Ψυχικού και σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Όλα τα μέλη της διοίκησης -πλην του Ηλία Λιανού- έχουν προσέλθει κανονικά και πλέον η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρόλο, που κύριο θέμα συζήτησης, λοιπόν, θα είναι σε ποιων τα χέρια θα καταλήξει η ομάδα, η συγκεκριμένη απόφαση δεν αναμένεται να γίνει γνωστή πριν την Τετάρτη.

Αυτό που είναι βέβαιο πως θα γίνει γνωστό, είναι η σύνθεση του νέου Δ.Σ., το οποίο θα αντικαταστήσει το παραιτηθέν της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, έξω από τα γραφεία, επικρατεί ηρεμία -με τους φίλους του Πανιωνίου να εκφράζουν κόσμια την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο πώλησης του συλλόγου «σε μη Πανιώνιους».

Την ίδια αντίθεση, άλλωστε -κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.- εξέφρασαν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Μάλιστα, ο τελευταίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άκουσε τον Γεράσιμο Βεντούρη να του προτείνει την παράδοση της ομάδας στον Ερασιτέχνη.

Μια πρόταση, ωστόσο, που πιθανότατα θα απορριφθεί από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν πιστεύει πως ο Ερασιτέχνης μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έτσι, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, επικρατέστερη κατάληξη εξακολουθεί να φαντάζει η ενεργοποίηση της -ήδη υπάρχουσας- συμφωνίας με τον επιχειρηματία που συνδέεται με τον Μάκη Ψωμιάδη (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, συνόδευσε το γιο του Σταύρο, ως εκπρόσωπο της Καβάλας στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x