Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Μέλμπεργκ

Νέα χαμόγελα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σκόρπισε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Σουηδός έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά με μπάλα, και πλέον οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι σαφώς περισσότερες. Ατομικό ο Μιραλάς, αλλά παίζει.

Νέα χαμόγελα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού σκόρπισε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Σουηδός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, ανεβάζοντας κι άλλο ρυθμούς. Έτσι οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι σαφώς περισσότερες με όσες ήταν τις προηγούμενες ημέρες.

Αναμονή για Μιραλάς
Σε αντίθεση με τον Μέλμπεργκ η κατάσταση του Μιραλάς, δεν έφερε χαμόγελα. Ο Βέλγος και στη σημερινή προπόνηση δεν είχε απαλλαχθεί τελείως από τις ενοχλήσεις στη μέση, αλλά στην ομάδα υπάρχει η σιγουριά ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Η κατάστασή του Βέλγου θα εκτιμηθεί και στην αυριανή προπόνηση.

Θεραπεία έκανε ο Ιμπαγάσα και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος σήμερα θα κάνει νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι καλύτερα. Ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε ο Νικοπολίδης και αποχώρησε από την προπόνηση. Αύριο θα εκτιμηθεί και πάλι η κατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x