Stoiximan Super League

«Χαλασμός» για ένα εισιτήριο

Μόλις 350 εισιτήρια έμειναν αδιάθετα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή. Κατάμεστο θα είναι το φαληρικό γήπεδο στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να πάρουν ρεβάνς για τις δύο περσινές ήττες. Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει η συμμετοχή των Μέλμπεργκ και Μιραλάς. Καμία ανησυχία για την να κάνει… παζάρια για τον Βέλγο.

Μόλις 350 εισιτήρια έμειναν αδιάθετα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή.

Η καλή πορεία των «ερυθρολεύκων», σε συνδυασμό με τις… τάσεις εκδίκησης απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά» για τις δύο περσινές του νίκες στο φαληρικό στάδιο ώθησαν τους φίλους των Πειραιωτών να συρρεύσουν μαζικά στα εκδοτήρια για ένα μαγικό χαρτάκι.

Όσα εισιτήρια απέμειναν κοστίζουν 45 και 55 ευρώ και αναμένεται να εξαφανιστούν μέσα σε λίγα λεπτά το πρωί της Πέμπτης.

Κρίνεται για Μιραλάς και Μέλμπεργκ

Στην προπόνηση της Πέμπτης θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή των Όλοφ Μέλμπεργκ και Κέβιν Μιραλάς στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Σουηδός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά με μπάλα την Τετάρτη και η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση, ενώ ο Βέλγος επιθετικός έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στην πλάτη από το χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στον Εργοτέλη.

Αν οι δύο διεθνείς παίκτες δεν μπουν σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη θα μειωθούν οι πιθανότητες να βρίσκονται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Για το παιχνίδι της ενδέκατης αγωνιστικής δεν υπολογίζονται οι Ιμπαγάσα και Μπράβο, ενώ ο Βάσκος τεχνικός περιμένει την Πέμπτη την επιστροφή των διεθνών.

Δεν ανησυχούν και δεν βιάζονται

Οι δηλώσεις διοικητικού στελέχους της Σεντ Ετιέν πως ο Κέβιν Μιραλάς δεν πωλείται ούτε με… ευρώ λιγότερο από τα 2,5 εκατ. ευρώ που ορίζονται στην οψιόν αγοράς του και η οποία ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου δεν προκάλεσαν ανησυχία στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βιάζονται, γνωρίζουν πως μπορούν να κάνουν δικό τους τον Βέλγο φορ και εκτιμούν ότι ίσως είναι εφικτή η αγορά του με λιγότερα χρήματα, αλλά καλύτερο διακανονισμό (μεγαλύτερες δόσεις και ταχύτερη εξόφληση) για τους «στεφανουά». Εκτιμούν, μάλιστα, πως το θέμα θα κλείσει θετικά μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x