Stoiximan Super League

Προάγγελος αποχώρησης!

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή άφησε τον Σίντνεϊ Γκοβού ο Γιάτσεκ Γκμοχ. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτή πρόκειται για έναν προάγγελο αποχώρησης του Γάλλου μεσοεπιθετικού από το τριφύλλι. Στην αποστολή ο Σωτήρης Νίνης, για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του. Στην Παιανία ο Πατέρας.

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή άφησε τον Σίντνεϊ Γκοβού ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την απόφαση αυτή του Πολωνού τεχνικού έπαιξε ρόλο η κακή παρουσία του Γάλλο μεσοεπιθετικού στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή αποτελεί και έναν προάγγελο για την αποχώρηση του Γάλλου από το ρόστερ της ομάδας τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ξεπερασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επανέρχεται σε αποστολή μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο Γιάτσεκ Γκμομ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λέτο, Φερνάντες, Σεϊταρίδη, Δημούτσο, Ιωαννίδη και Μαυρία.

Αισιόδοξα μηνύματα άφησε ο Σεμπαστιάν Λέτο ο οποίος συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

(*) Στην Παιανία βρέθηκε ο Νικόλας Πατέρας ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας πριν από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποχώρησε λίγα λεπτά πριν τη λήξη της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x