Stoiximan Super League

Τεννές: «Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα»

Στο γκολ της Κέρκυρας που δεν μέτρησε στάθηκε ο προπονητής του συλλόγου Μπάμπης Τεννές, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. "Πιστεύω ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος" τόνισε χαρακτηριστικά. Από την άλλη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ισχυρίστηκε ότι η νίκη θα φέρει και πάλι «ηρεμία στην ομάδα για να επανέλθει στην καλή της εικόνα».

Στο γκολ της Κέρκυρας που δεν μέτρησε στάθηκε ο προπονητής του συλλόγου Μπάμπης Τεννές, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (2-0). "Πιστεύω ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος" τόνισε χαρακτηριστικά. Από την άλλη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ισχυρίστηκε ότι η νίκη θα φέρει και πάλι «ηρεμία στην ομάδα για να επανέλθει στην καλή της εικόνα».

«Από αυτά που μου έχουν πει, πιστεύω ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν καθαρό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στην προσπάθεια που κάνουν οι μικρομεσαίες ομάδες. Και όχι οι μεγάλες ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Άρης, να παίρνουνε σφυρίγματα που μπορεί να αλλοιώσουνε ένα αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Φαιάκων και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο γκολ που πέτυχαν οι αντίπαλοί μας, δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι και δεν έχει τόσο σημασία όσο το δικό μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας να μην βρήκε τον σεβασμό που θα έπρεπε. Για αυτό και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου στα αποδυτήρια παρότι φεύγουμε απογοητευμένοι».

Ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τόνισε: «Υπήρχε μεγάλη θέληση για τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές μου και αυτοθυσία. Όμως, δεν παίξαμε και το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε. Υπήρχε μία νευρικότητα που ήταν φανερή. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x