Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Ανώτερος ο ΠΑΟΚ μέχρι το πρώτο γκολ»

Ευχαριστημένος από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός, παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο μέχρι το πρώτο γκολ του Μιραλάς, αναφέρθηκε στην απόδοση του Ποτουρίδη και του Φετφατζίδη, ενώ τόνισε ότι η προσοχή είναι στραμμένη στο ημλιχορνο με τον Εργοτέλη και όχι στο ντέμρπι με την ΑΕΚ.

Ευχαριστημένος από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος τεχνικός, παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο μέχρι το πρώτο γκολ του Μιραλάς, αναφέρθηκε στην απόδοση του Ποτουρίδη και του Φετφατζίδη, ενώ τόνισε ότι η προσοχή είναι στραμμένη στο ημλιχορνο με τον Εργοτέλη και όχι στο ντέμρπι με την ΑΕΚ.

«Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς μέχρι το πρώτο γκολ. Είχαμε αρκετά προβλήματα στην αρχή, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε πολλούς παίκτες στην περιοχή μας και εμείς δεν είχαμε τρεξίματα, με αποτέλεσμα η γραμμή της επίθεσης να έχει απόσταση και να μην βοηθάει.

Μετά την αλλαγή του Ποτουρίδη και την αποβολή του Ίβιτς ελέγξαμε το κέντρο και ήμασταν καλύτεροι»


Για την απόδοση του Ποτουρίδη ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε:

«Τον Ποτουρίδη τον βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτόν. Προσπαθεί πολύ και είναι πολύ καλός τόσο στις προπονήσεις, όσο και σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τον Φετφατζίδη: «Ο Φετφατζίδης έχει ξεκινήσει βασικός με εμένα. Έχει πολύ μέλλον μπροστά του, αλλά θέλει πάρα πολύ δουλεία στην τεχνική, στην φυσική κατάσταση και στην τακτική. Έχει καλές κινήσεις στο γήπεδο, αλλά ακόμα θέλει πολύ δουλειά.

Δεν τον χρησιμοποίησα στον άξονα γιατί είχαμε υπέρ μας το σκορ και δεν χρειάστηκε να κάνω εσωτερική αλλαγή. Θα αδικούσα και τον Φουστέρ αν έβαζα τον Φετφατζίδη στον άξονα, αφού ήταν πολύ καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».


Για τις απουσίες που είχε σήμερα ο Ολυμπιακός: «Είχαμε κάποιες ελλείψεις, αλλά η πάντα χρησιμοποιώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω διαθέσιμους».

Για το αν έχει παρατηρήσει διαφορές στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την πρώτη του θητεία: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεγάλες διαφορές. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Βιερίναι έχει αναλάβει πιο ηγετικό ρόλο στην ομάδα», ενώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σχολίασε:

«Δεν θα μιλήσω για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρώτα πρέπει να δούμε το ημίχρονο με τον Εργοτέλη και θα μας απασχολήσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x