Stoiximan Super League

Κάσπερτσακ: «Μπορούσαμε κι άλλα»

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με σκορ 2-1 ο προπονητής της Καβάλας, Χένρικ Κάσπερτσακ. Ο Πολωνός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του νίκησε δίκαια και θα μπορούσε να επικρατήσει με μεγαλύτερη διαφορά.

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με σκορ 2-1 ο προπονητής της Καβάλας, Χένρικ Κάσπερτσακ.

Ο Πολωνός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του νίκησε δίκαια και θα μπορούσε να επικρατήσει με μεγαλύτερη διαφορά.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ελπίζω να έχω καλή θητεία εδώ στην Καβάλα. Πήραμε μία νίκη που αξίζαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ και να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και όχι από το δεύτερο και αυτό που θέλω είναι να παίζουμε όπως στο πρώτο. Οπισθοχωρήσαμε όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες και αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες ομάδες παίζουν καλύτερα όταν αγωνίζονται με δέκα παίκτες.
Αν θέλουμε καλύτερη πορεία, θα πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγής ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν. Η ομάδα έδειξε σοβαρό πρόσωπο και κατάφερε να κερδίσει. Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς αλλά και για τον πρόεδρο μας που ήταν πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ. Μας δίνει αίσθημα ικανοποίησης η τρίτη θέση, αλλά μην ξεχνάτε πως έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα
», τόνισε ο Κάσπερτσακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x