Stoiximan Super League

Μάρκο χωρίς… Πόλο!

Με τον Μάρκο Πάντελιτς να ξεκλειδώνει την άμυνα του Εργοτέλη στο 78' και τον Φουστέρ να χρίζεται σκόρερ στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο, 2-0 τους Κρητικούς και είναι ολομόναχος στην κορυφή. Με ένταση και φωνές για τη διαιτησία και το δεύτερο 45λεπτο, αλλά χωρίς την έντονη βροχή που έγινε η αιτία για να διακοπεί το ματς έντεκα μέρες πριν.

Με τον Μάρκο Πάντελιτς να ξεκλειδώνει την άμυνα του Εργοτέλη στο 78' και τον Φουστέρ να χρίζεται σκόρερ στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο, 2-0 τους Κρητικούς και είναι ολομόναχος στην κορυφή.

Με ένταση και φωνές για τη διαιτησία και το δεύτερο 45λεπτο, αλλά χωρίς την έντονη βροχή που έγινε η αιτία για να διακοπεί το ματς έντεκα μέρες πριν.

Στο στρατόπεδο του Εργοτέλη διαμαρτύρονται για δύο φάσεις. Θεωρούν πως δεν υπάρχει κόρνερ στο ξεκίνημα της φάσης από το οποίο προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού. Όπως και ότι δεν υπάρχει οφσάιντ στο 83’, όταν ο Μπούντιμιρ φεύγει μόνος στην επίθεση.

Από την άλλη, το μυαλό όλων πλέον στον Ολυμπιακό είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο. Αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος έστω και ένας εκ των τραυματιών Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ιμπαγάσα και Τοροσίδη.



Πώς έπαιξε:

Σχήμα με Μιραλάς και Πάντελιτς από την αρχή στην επίθεση, με τον Σέρβο στην κορυφή και τον Βέλγο να κινείται πιο πίσω, επέλεξε ο Βαλβέρδε. Στον πάγκο έμεινε ο Φουστέρ. Από την αρχή στο κέντρο της άμυνας ο Ποτουρίδης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος.

Εικόνα του αγώνα:

Κάτι μεταξύ ποδοσφαίρου και πόλο ήταν το α’ ημίχρονο έντεκα μέρες πριν. Τότε, λόγω της ασταμάτητης βροχής, το παιχνίδι διακόπηκε, με τον Γιάχο να τ’ ακούει από τους μισούς γιατί ξεκίνησε το παιχνίδι και από τους άλλους μισούς γιατί δεν συναίνεσε να γίνει το β’ ημίχρονο. Όπως τ’ άκουσε και ο β’ βοηθός, Μπιτσίδης, διότι υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Τοροσίδη πριν σκοράρει στο 22’.

Η συνέχεια του αγώνα δόθηκε σήμερα, με τις ομάδες να έχουν ξεκάθαρα διαφορετικό προσανατολισμό. Φουλ επίθεση από την αρχή για τον Ολυμπιακό, που έπεφτε πάνω στον πολύ καλά στημένο Εργοτέλη και την πολυπρόσωπη άμυνά του.

Αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση, ήταν ο Πάντελιτς. Ρόμενταλ και Ριέρα άλλαξαν πλευρές, ο Ισπανός έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Σέρβος φορ από κοντά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 78’. Μετά έγινε το έλα να δεις, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύνονται πως δεν υπήρχε κόρνερ στο ξεκίνημα της φάσης. Συνέπεια της αναμπουμπούλας που δημιουργήθηκε ήταν να φύγει νωρίτερα για τα αποδυτήρια ο Καραγεωργίου από τη μία και ο Μητρόπουλος από την άλλη.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φουστέρ, που πέρασε αλλαγή αντί του Πάντελιτς, με σουτ έξω από την περιοχή στις καθυστερήσεις.




Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Μπέτο (83' Καρέλης), Σαρρής, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Λεάλ (72' Ρομάνο), Μπούντιμιρ.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Βερμπακόφσκις, Βίσιο, Σιάκκας, Χρυσοφάκης.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Ρόμενταλ (90+4' Γκαλίτσιος), Μιραλάς (90' Μήτρογλου), Πάντελιτς (87' Φουστέρ).

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Φετφατζίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Νέμεθ.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας) Γούκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Παγκρήτιο







Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x