Stoiximan Super League

Ουγιέ: «Θέλω τον Σισέ»!

Η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Άστον Βίλα για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ ήταν… διάχυτη τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, δια στόματος του τεχνικού της, Ζεράρ Ουγιέ, είναι, πλέον, γεγονός! Ο προπονητής των «χωριατών» τόνισε στο «Cannal+» ότι προτεραιότητά του για την επίθεση της ομάδας του είναι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Άστον Βίλα για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ ήταν… διάχυτη τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, δια στόματος του τεχνικού της, Ζεράρ Ουγιέ, είναι, πλέον, γεγονός!

Ο προπονητής των «χωριατών» τόνισε στο «Cannal+» ότι προτεραιότητά του για την επίθεση της ομάδας του είναι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Χρειαζόμαστε έναν μέσο και έναν επιθετικό. Προτεραιότητα μου είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Καρίμ Μπενζεμά. Είναι δύο επιθετικοί, οι οποίοι μου αρέσουν και θα προσπαθήσω να αποκτήσω τον έναν από τους δύο», είπε ο Ουγιέ, και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τον Ιανουάριο θα κάνουμε μόνο δύο μεταγραφές. Ξέρω ότι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, δεν θεωρώ απαραίτητο να κάνουμε πολλές μεταγραφές. Δεν υπάρχει λόγος και θέλουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ή θα διαθέτουν στοιχεία που λείπουν από το ρόστερ μας».

Ερωτηθείς για το αν αληθεύουν τα σενάρια που θέλουν την Άστον Βίλα να παρακολουθεί τον Ζουνίνιο, είπε: «Ο Ζουνίνιο; Δεν αποτελεί στόχο για εμάς».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x