Stoiximan Super League

Χάβος: «Στενοχωρήθηκα και εγώ όπως όλοι μας»

Την πικρία του για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ο 41 ετών προπονητής παραδέχθηκε πως η εικόνα του «Δικεφάλου» ήταν κατώτερη των προσδοκιών στο α’ ημίχρονο, αλλά τόνισε πως αν ήταν λίγο πιο τυχεροί οι παίκτες του θα είχαν σκοράρει σίγουρα στο δεύτερο μέρος.

Την πικρία του για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ο 41 ετών προπονητής παραδέχθηκε πως η εικόνα του «Δικεφάλου» ήταν κατώτερη των προσδοκιών στο α’ ημίχρονο, αλλά τόνισε πως αν ήταν λίγο πιο τυχεροί οι παίκτες του θα είχαν σκοράρει σίγουρα στο δεύτερο μέρος.

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν καλή, δεν είχαμε ρυθμό, κατοχή και κάναμε λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ, βρήκαμε τα πατήματά μας και από ατυχία δεν πετύχαμε τέρμα. Στενοχωρήθηκα και εγώ όπως όλοι μας. Η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου.

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε:

Στην σύνθεση που επέλεξε: «Δεν αναθεωρώ κάτι. Το σχηματισμό τον επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και τις επιλογές που έχεις».

Στην αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δέχτηκε: «Μετά το γκολ κάναμε ευκαιρίες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο».

Στις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικές. Δε μίλησα ποτέ γι' αυτές και ούτε θα το κάνω. Όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι και πρέπει να σεβόμαστε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x