Stoiximan Super League

Πού καιρός για πανηγυρισμούς;

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή της ΑΕΚ, που επέστρεψε από το Σπλιτ με το «διπλό» στις… βαλίτσες της, καθώς επικράτησε 3-1 της Χάιντουκ. Πλέον, στην Ένωση αρκεί και η ισοπαλία στην αναμέτρηση με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League. Ωστόσο, πριν από αυτό το παιχνίδι, μεσολαβεί αυτό με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Οπότε, καιρός για πανηγυρισμούς (πόσω μάλλον για ξεκούραση), δεν υπάρχει!

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή της ΑΕΚ, που επέστρεψε από το Σπλιτ με το «διπλό» στις… βαλίτσες της, καθώς επικράτησε 3-1 της Χάιντουκ.

Πλέον, στην Ένωση αρκεί και η ισοπαλία στην αναμέτρηση με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League.

Ωστόσο, πριν από αυτό το παιχνίδι, μεσολαβεί αυτό με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Οπότε, καιρός για πανηγυρισμούς (πόσω μάλλον για ξεκούραση), δεν υπάρχει!

Ο «Δικέφαλος», με τη νίκη του στην Κροατία, ίσως έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να… απογειωθεί, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Η ψυχολογία (και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού) είναι στα ύψη και το «διπλό» στο Σπλιτ μπορεί να διαφοροποιήσει μια και καλή την εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια της μακριά από την έδρα της.

Βέβαια, για να δούμε αν θα ισχύσει κάτι από τα παραπάνω, θα πρέπει να περιμένουμε και το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες και δύσκολη έδρα έχουν και πολύ καλή ομάδα είναι, ενώ η ψυχολογία τους είναι στα ίδια επίπεδα με αυτήν της ΑΕΚ, μετά τη μεγάλη νίκη τους στην Τούμπα.

Ο αγώνας, δηλαδή, θα είναι ένα πραγματικό «κρας τεστ» για τους «κιτρινόμαυρους»…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x