Stoiximan Super League

Χαμηλά η θερμοκρασία, ψηλά το κεφάλι!

Για την παγωμένη Κοπεγχάγη αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός. Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και αντίπαλο -εκτός της φορμαρισμένης πρωταθλητριας Δανίας- και το τσουχτερό κρύο, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη χειρότερη επίδοση τους στο Champions League.

Για την παγωμένη Κοπεγχάγη αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και αντίπαλο -εκτός της φορμαρισμένης πρωταθλητριας Δανίας- και το τσουχτερό κρύο, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη χειρότερη επίδοση τους στο Champions League.

Δευτέρα πρωί αναχωρεί ο Παναθηναϊκός για την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη. Εκεί όπου θα βρει μια «λευκή» πόλη, με χιόνι στρωμένο πλάι στους δρόμους και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -4 εώς 1 βαθμούς κελσίου.

Αυτό, βέβαια, δεν τρομάζει παίκτες και ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αφού στο γήπεδο της Κοπεγχάγης υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει η οροφή. Αυτό καθησυχάζει παίκτες και ιθύνοντες της ομάδας για διάφορους λόγους. Καταρχάς, για την αποφυγή τραυματισμών, που θα μπορούσαν να προκύψουν σε χιονισμένο τερέν.

Επιπλέον, δε, αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναβληθεί το παιχνίδι και να ταλαιπωρηθεί περισσότερο η αποστολή της ομάδας -τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον…

Έρχεται… λίφτινγκ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες και έκανε αναφορά για αρκετές αλλαγές, αφού το «βάρος» θα δοθεί στο πρωτάθλημα. Οι Καραγκούνης και Λέτο -μετά τον μεταξύ τους …τσαμπουκά- συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα θα έχουν, όπως όλα δείχνουν και οι Σιμάο, Βύντρα και Μαρίνος. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές και πιθανόν αρκετές εκπλήξεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκοβού-Σεϊταρίδης, που αμφότεροι αγωνίστηκαν μετά από καιρό και παίρνουν ανάσες, ο Κατσουράνης -που και αυτός χρειάζεται ξεκούραση- και οι «μικροί» Μαυρίας, Δημούτσος.

Τέλος, παρότι το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, όλοι στην αποστολή ξέρουν πως με ήττα, θα ολοκληρωθεί με αρνητικό ρεκόρ η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια. Κάτι που ελπίζεται πως θα θίξει τον εγωισμό των παικτών και θα αποφέρει μια εμφάνιση αντάξια του παρελθόντος του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x