Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ βραβεύει τον Κανάκη

Την πρωτοβουλία της να βραβεύει κάθε αγωνιστική και από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με πολυετή προσφορά στο σύλλογο συνεχίζει και τη 14η αγωνιστική η ΠΑΕ ΑΕΚ! Την Κυριακή, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ένωσης με τη Λάρισα, θα βραβευτεί ο Γιάννης Κανάκης, ο μεγαλύτερος σε ηλικία βετεράνος των «κιτρινόμαυρων».

Την πρωτοβουλία της να βραβεύει κάθε αγωνιστική και από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με πολυετή προσφορά στο σύλλογο συνεχίζει και τη 14η αγωνιστική η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Την Κυριακή, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ένωσης με τη Λάρισα, θα βραβευτεί ο Γιάννης Κανάκης, ο μεγαλύτερος σε ηλικία βετεράνος των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά στον σύλλογο και η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την Λάρισα (12/12, 17.15) είναι αφιερωμένη στον μεγαλύτερο σε ηλικία βετεράνο της, τον Γιάννη Κανάκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Κανάκη, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.

Ο Γιάννης Κανάκης ήρθε στην ΑΕΚ από την Καβάλα το 1949 και ευτύχησε την πρώτη σεζόν του να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Αθηνών και το Κύπελλο Ελλάδας. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας για πάνω από μια δεκαετία, πέτυχε το γκολ που χάρισε το τρόπαιο στον τελικό Κυπέλλου του 1956 με τον Ολυμπιακό και σημείωσε το πρώτο τέρμα στην ιστορία της Α΄ Εθνικής τον Οκτώβριο του 1959.

Συνολικά, είχε 176 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκόραρε 69 φορές και αγαπήθηκε από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα για το ταλέντο και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x