Stoiximan Super League

Στην αποστολή ο «Κολοσσός»

Τη νίκη κόντρα στη Λάρισα θα διεκδικήσει με τον Τραϊανό Δέλλα κανονικά στην αποστολή της η ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ ωστόσο δεν συμπεριέλαβε τον Νασούτι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά πήρε μαζί για το ματς με τους «βυσσινί» τον Έντερ και τον νεαρό Μοσχονά.

Τη νίκη κόντρα στη Λάρισα θα διεκδικήσει με τον Τραϊανό Δέλλα κανονικά στην αποστολή της η ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ ωστόσο δεν συμπεριέλαβε τον Νασούτι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά πήρε μαζί για το ματς με τους «βυσσινί» τον Έντερ και τον νεαρό Μοσχονά.

Από τη στιγμή που πέρασε το πρόβλημα της κάκωσης που τον ταλαιπωρούσε ήταν σίγουρο πως θα βρισκόταν στους «εκλεκτούς» του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται μάλιστα να είναι βασικός, έχοντας δίπλα του στο κέντρο της άμυνας τον Μανωλά. Οι Γιάχιτς και Καράμπελας θα πάρουν τις θέσεις τους στα άκρα, ενώ ο Καφές αναμένεται να επιστρέψει στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του, μαζί με τον Μάκο. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Σκόκο και Μπερνς, με τον Λυμπερόπουλο να είναι ο άνθρωπος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπλάνκο. Οι παρουσία των δυο επιθετικών βέβαια δεν αποκλείεται να μετατρέψει στο σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τους «βυσσινί» δεν πήραν μέρος οι Σεμπάστιαν Σάχα και Ραφίκ Τζεμπούρ, με τον πρώτο να κάνει ατομικό πρόγραμμα και τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό ασκήσεις ενδυνάμωσης. Με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκαν οι υπό δοκιμήν Πίτερ Λουσέν και Ντίνο Ντρπιτς.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Νασούτι ο οποίος είναι τιμωρημένος. Οι 20άδα που επέλεξε ο τεχνικός της «Ένωσης» αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Μοσχονά, Μανωλά, Δέλλα, Γιάχιτς, Νταντόμο, Καράμπελα, Αργυρίου, Γεωργέα, Καφέ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκο, Έντερ, Λαγό, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλο.

Επιστροφές με Ζενίτ

Στον πολύ κρίσιμο αγώνα με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να επιστρέψουν οι Σεμπάστιαν Σάχα και Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή κανενός εκ των δύο, ώστε να μην υπάρξει κάποια υποτροπή και δεν μπορεί να τους υπολογίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ούτως ή άλλως οι εμφανίσεις των Αραμπατζή στο τέρμα και Μπλάνκο στην επίθεση δεν έχουν αφήσει να φανούν οι απουσίες των δύο ποδοσφαιριστών.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x