Stoiximan Super League

Μπρούνο Άλβες: «Πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ»!

Τη… χρόνια «καψούρα» του με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Μπρούνο Άλβες! Ενόψει της επιστροφής του έπειτα από πέντε χρόνια στην Ελλάδα -για το παιχνίδι της Ζενίτ με την «Ένωση»- ο Πορτογάλος μίλησε με ευγνωμοσύνη για το πέρασμά του από αυτή. Μπορεί, δε, να εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και σε επόμενη φάση του Europa League, ωστόσο ξεκαθάρισε πως σε… αυτή τη φάση, η Ζενιτ θα «χτυπήσει» κανονικά το ματς της Πέμπτης!

Τη… χρόνια «καψούρα» του με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Μπρούνο Άλβες!

Ενόψει της επιστροφής του έπειτα από πέντε χρόνια στην Ελλάδα -για το παιχνίδι της Ζενίτ με την «Ένωση»- ο Πορτογάλος μίλησε με ευγνωμοσύνη για το πέρασμά του από αυτή.

«Θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό ματς για μένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα συναισθήματα και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Αθήνα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ για το ότι με βοήθησε να χτίσω την καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλβες, μιλώντας στη ρωσική «Sport-Express».

«Αν και έχω πέντε χρόνια να πάω στην Αθήνα, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, όταν στον πρώτο αγώνα στο “Πετρόφσκι” είδα πολλούς φίλους μου και οικεία πρόσωπα στην ΑΕΚ. Ήταν πολύ ευχάριστο που τα είπαμε από κοντά και έμαθα τα νέα της ομάδας», συνέχισε ο Πορτογάλος.

Παρόλο, που επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως «έχω διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα και τους οπαδούς της», έσπευσε να υπενθυμίσει ότι «τώρα είμαι στη Ζενίτ και θέλω για δεύτερη φορά να τη νικήσω».

Έτσι, μπορεί να εξέφρασε την επιθυμία «να συναντήσω την ΑΕΚ και σε επόμενη φάση της διοργάνωσης», ωστόσο -όταν του έγινε σχετική ερώτηση- ξεκαθάρισε πως η Ζενίτ θα «χτυπήσει» το παιχνίδι του ΟΑΚΑ:

«Αν ήταν να μην το κάνουμε, καλύτερα να μέναμε στην Αγία Πετρούπολη. Ο αντίπαλος δεν θα μας περιμένει αποδυναμωμένους και να είναι σίγουρο πως κανείς μας δεν θα πάει στην Αθήνα για τουρισμό».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x