Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Τίποτα παραπάνω από 3 βαθμούς»

Να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, θέλησε ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας όμως τόνισε ότι μοναδικό όφελος ήταν οι βαθμοί της νίκης.

Να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, θέλησε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας όμως τόνισε ότι μοναδικό όφελος ήταν οι βαθμοί της νίκης.

«Ξέραμε πριν από το παιχνίδι πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Ήμασταν καλοί, πετύχαμε γκολ και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε περισσότερα. Δεν πήραμε τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς».

Στην συνέχεια ο Καραγεωργίου αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό.

«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και ακολουθεί ακόμα ένα. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και πρέπει να παίξουμε όπως σήμερα. Θέλουμε και κόντρα στις Σέρρες τους τρεις βαθμούς.

Στα 14 ματς που έχουμε δώσει ως σήμερα, αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Καβάλα, ήμασταν πολύ καλοί και έπρεπε να είχαμε πάρει παραπάνω βαθμούς».


Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x