Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Σημαντικό ότι κερδίσαμε»

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1, εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρολεύκων» -ο οποίος σημείωσε και ένα γκολ- τόνισε ότι η ομάδα αντέδρασε πολύ σωστά μετά την αποβολή του Ντουντού, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι για δεύτερο παιχνίδι σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1, εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρολεύκων» -ο οποίος σημείωσε και ένα γκολ- τόνισε ότι η ομάδα αντέδρασε πολύ σωστά μετά την αποβολή του Ντουντού, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι για δεύτερο παιχνίδι σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

«Αντιδράσαμε σωστά μετά την αποβολή του Ντουντού. Συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στην άμυνα και τα καταφέραμε αρκετά καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το ότι πλέον αναλαμβάνει τις εκτελέσεις των πέναλτι τόνισε

«Είναι εντολή του προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω από το σημείο του πέναλτι, όπου έχω δύο εύστοχες εκτελέσεις. Ελπίζω και στην συνέχεια αν χρειαστεί να είμαι πάλι εύστοχος».

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x