Stoiximan Super League

Μέλμπεργκ: «Ίδιο πρόσωπο και εκτός έδρας»

Στην ανάγκη να βελτιώσει ο Ολυμπιακός την εικόνα του στα εκτός έδρας παιχνίδια, στάθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά, αφού στάθηκε στην σημασία της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιάζουν καλύτερο πρόσωπο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Στην ανάγκη να βελτιώσει ο Ολυμπιακός την εικόνα του στα εκτός έδρας παιχνίδια, στάθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά, αφού στάθηκε στην σημασία της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιάζουν καλύτερο πρόσωπο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

«Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Στο τέλος δυσκόλεψε πολύ εξαιτίας της αποβολής του Ντουντού. Σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης.

Το θέμα είναι να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, εντός πάμε καλά. Τώρα πρέπει να παρουσιάζουμε ανάλογο πρόσωπο και μακριά από την έδρας μας».


Για το αν αισθάνεται έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ο Μέλμπεργκ σχολίασε:

«Εγώ προσωπικά νιώθω καλά. Έχω ακόμα κάτι ενοχλήσεις, αλλά είμαι καλά. Στο ματς δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, Δουλεύω σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω να βρω τον ρυθμό μου»

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x