Stoiximan Super League

«Σωθήκαμε από θαύμα» (video)

Για δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ από φίλους της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ έκανε λόγο ο Σπύρος Μηλιωρίδης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της αποστολής της ομάδας στην Κροατία. «Σωθήκαμε από θαύμα. Η αστυνομία δεν κουνήθηκε καθόλου», τόνισε…

Για δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ από φίλους της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ έκανε λόγο ο Σπύρος Μηλιωρίδης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της αποστολής της ομάδας στην Κροατία. «Σωθήκαμε από θαύμα. Η αστυνομία δεν κουνήθηκε καθόλου», τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Libero”.


«Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει τον παρατηρητή του αγώνα της ΟΥΕΦΑ και το ελληνικό προξενείο. Αυτή τη στιγμή γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη», τόνισε ο κ.Μηλιωρίδης ο οποίος περιέγραψε στις σκηνές που έζησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ:

«Ξεκινήσαμε από το ξενοδοχείο να φύγουμε, 4 λεωφορεία. Στο ένα ήταν η ομάδα, στο δεύτερο οι δημοσιογράφοι, στο τρίτο η διοικούντες και στο τελευταίο αυτό που μετέφερε του οπαδούς. Στην πορεία σε κάποιο φανάρι που σταματήσαμε, υπήρχε δεξιά και αριστερά είχε δάσος. Κάπου εκεί βγήκαν 100 άτομα με πέτρες, πυρσούς και μολότοφ. Ο οδηγός πανικοβλήθηκε σταμάτησε το λεωφορείο ενώ θα μπορούσε να φύγει ο δρόμος ήταν άδειος. Έριξαν μία βόμβα μολότοφ μέσα στον κόσμο», είπε.



Για τις σκηνές που έζησαν μίλησε στον "Libero" και ένας από τους οπαδούς που βρισκόντουσαν στο πούλμαν: «Σταματήσαμε σε ένα φανάρι είχε μπροστά μας ένα περιπολικό, βγήκαν εκατό άτομα με καλυμμένα πρόσωπα. Πέταξαν τρεις πυρσούς, εκ των οποίων ο ένας που μπήκε μέσα στο λεωφορείο έβαλε φωτιά το κάθισμα. Εμείς σπάσαμε τζάμια για να μπορέσουμε να βγούμε έξω. Ο οδηγός πανικοβλήθηκε και δεν άνοιξε τις πόρτες. Άρχισε να καίγεται το λεωφορείο και εμείς δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω. Αναγκαστήκαμε να σπάσουμε μόνοι μας τα τζάμια με αποτέλεσμα μία κοπέλα να χτύπησε στο χέρι. Υπάρχουν τρεις σοβαρά τραυματίες. Υπάρχει κοπέλα με σπασμένο χέρι, και άλλη με σπασμένη μύτη. Σωθήκαμε από θαύμα. Αυτό που έχουμε να καταγγείλουμε είναι ότι η αστυνομία δεν κουνήθηκε καθόλου. Δεν βγήκε καν από τα αυτοκίνητα να μας βοηθήσει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x