Stoiximan Super League

ΠΑΟ, πού πάς;

Βαρύ κι ασήκωτο είναι το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Η αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε το χειρότερο δυνατό επίλογο για το 2010 στο πρωτάθλημα. Κυνηγητό οπαδών στους παίκτες και λαϊκά δικαστήρια μετά το τελευταίο σφύριγμα. Προβληματισμός στη διοίκηση και οι ελπίδες στη διακοπή και τη μεταγραφική ενίσχυση για ανάκαμψη σ το 2011. Νέος κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.

Βαρύ κι ασήκωτο είναι το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Η αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε το χειρότερο δυνατό επίλογο για το 2010 στο πρωτάθλημα, που θα απομακρυνθεί σαν στόχος αν ο Ολυμπιακός περάσει σήμερα νικηφόρα από τη Λάρισα και αυξήσει στους πέντε τους βαθμούς διαφοράς από το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» παρέμειναν στο μηδέν για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, με ελάχιστη παραγωγή παιχνιδιού, προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία και παντελή έλλειψη χημείας. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει να προσπαθεί ακόμη να μάθει την ομάδα του και για το λόγο αυτό να υποπίπτει σε λάθη, ενώ από τις δηλώσεις του («η ομάδα δεν έπαιξε άσχημα») δείχνει να μην έχει αντιληφθεί πλήρως τη νέα πραγματικότητα στην οποία καλείται να δουλέψει.

Η οργή του κόσμου ξέσπασε στο τέλος της αναμέτρησης κατά των παικτών, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και τους κυνήγησαν, ενώ δεν έλειψαν τα λαϊκά δικαστήρια. Κατά την αποχώρηση της αποστολής από το ΟΑΚΑ τα άκουσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ αποδοκιμάστηκαν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κάρλος Φρέιτας.

Η αντίδραση της διοίκησης

Ο Νικόλας Πατέρας και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας είναι φανερά προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα «επίσκεψη» του προέδρου της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να συνετίσει τους παίκτες του, ενώ οι ελπίδες για μεταμόρφωση της ομάδας εναποτίθενται πλέον στη διακοπή του πρωταθλήματος, που προσφέρει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα τη δυνατότητα να δουλέψει για δύο εβδομάδες με την ομάδα χωρίς να παρεμβάλλονται αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και στις μεταγραφές, καθώς αναμένεται να υπάρξουν μία με δύο προσθήκες σε θέσεις που η ομάδα «πονά».

Φόβος για νέα «καμπάνα»

Νέο κίνδυνο τιμωρίας της έδρας του αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός μετά την εισβολή οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο και τα επεισόδια που έγιναν με τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν την ερχόμενη Τετάρτη χωρίς κόσμο στον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x