Stoiximan Super League

Νίνης: «Κάνουμε ότι είναι δυνατόν»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί καλύτερος τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης, με δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση (3-2) της ομάδας του επί των Τρικάλων στο Κύπελλο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε: «Λόγω των όσων έγιναν τις τελευταίες μέρες, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που το έκανε ακόμα πιο δύσκολο το γεγονός ότι παίζαμε χωρίς φιλάθλους». «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας», υποσχέθηκε για το 2011 ο 20χρονος.

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί καλύτερος τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης, με δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση (3-2) της ομάδας του επί των Τρικάλων στο Κύπελλο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε: «Λόγω των όσων έγιναν τις τελευταίες μέρες, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που το έκανε ακόμα πιο δύσκολο το γεγονός ότι παίζαμε χωρίς φιλάθλους».

«Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας», υποσχέθηκε για το 2011 ο 20χρονος.

«Κλείσαμε τη χρονιά με νίκη και αυτό είναι σημαντικό. Σε αυτό το θεσμό κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα. Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας», συμπλήρωσε.

Όσο για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Νίνης δεν θέλησε να τις σχολιάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x