Stoiximan Super League

Θα επιστρέψουν!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος. Ήδη, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου δέχεται πιέσεις να αναθεωρήσει και να ασχοληθεί και πάλι με το «τριφύλλι»! «Θα εκτεθούν, γιατί θα επιστρέψει», υποστηρίζουν συνεργάτες του «Βγενό».

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος. Στην περίπτωση του πρώτου, ήδη δέχεται πιέσεις, ώστε να ασχοληθεί και πάλι με τα «κοινά» της ομάδας που αγαπά.

Το στοιχείο το οποίο αφήνει ελπίδες για επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ είναι το γεγονός ότι ακόμα στην ομάδα παραμένουν οι δικοί του, έμπιστοι άνθρωποι.

«Πολύ δύσκολα», είναι η απάντηση ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Νικόλα Πατέρα για το ενδεχόμενο επιστροφής του. Όμως, ακόμη και αυτός παραδέχεται ότι υπάρχει ελπίδα για την πλήρη ανατροπή της κατάστασης.

Πάντως, μέχρι τις 17 Ιανουαρίου το σίγουρο είναι ότι το όνομα του Νικόλα Πατέρα δεν θα «εξαφανιστεί» από την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού.

Ελπίδες για «Βγενό»

Όπως ξαφνικά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ίδιο ξαφνικά ενδέχεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος να ανακοινώσει την επιστροφή του. Άλλωστε οι μετοχές παραμένουν στην κατοχή του.

Άμεσοι συνεργάτες του «Βγενό» υποστηρίζουν ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκτεθούν από όσα υποστηρίζουν αυτή τη χρονική στιγμή για το πρόσωπό του, αφήνοντας ένα σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει.

Μάλιστα, χθες συνεργάτες του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριζαν: «Βιάστηκαν να καταδικάσουν τον Βγενόπουλο. Θα εκτεθούν διότι θα επιστρέψει. Και αυτή τη φορά θα επιστρέψει με άλλες προϋποθέσεις ώστε να μπορεί μόνος του να αποφασίζει στον Παναθηναϊκό, έχοντας την πλειοψηφία των μετοχών. Ο Βγενόπουλος αγαπά την ομάδα και δεν πρόκειται να την αφήσει έτσι»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x