Stoiximan Super League

Γυρίζει νωρίτερα ο Ντουντού!

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την Βραζιλία για τον Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, ύστερα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο αρχηγός των Πειραιωτών αναμένεται από τα μέσα Ιανουαρίου να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την Βραζιλία για τον Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, ύστερα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο αρχηγός των Πειραιωτών αναμένεται από τα μέσα Ιανουαρίου να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Είναι δεδομένο πως ο Ντουντού αποτελεί το βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή και με τις εμφανίσεις του μπορεί να «τραβήξει» και τους συμπαίκτες του σε υψηλή απόδοση.

Και πάλι Λόπες

Το όνομά του έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες και σήμερα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ισπανική ιστοσελίδα φέρνει τον Άλεξ Λόπες της Θέλτα στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» μετά από υπόδειξη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Άλεξ Λόπεζ είναι 22 ετών και έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, αλλά και περιφερειακός επιθετικός. Αυτή τη σεζόν αγωνίζεται με την Θέλτα στην πρώτη κατηγορία Ισπανίας.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Θέλτα με την οποία μάλιστα, σε 36 εμφανίσεις σημείωσε 13 τέρματα. Από τις εμφανίσεις του αυτές φαίνεται να είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της θητεία του στην Βιγιαρεάλ ασχολήθηκε και με τις «ρεζέρβες» της ομάδας, παρακολουθώντας αρκετά παιχνίδια της.Σε αυτά φαίνεται να είδε αγωνιζόμενο τον Άλεξ Λόπες, με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Θέλτα.

Ο Λόπες έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι διοικούντες της Θέλτα έχουν αρχίσει τις προσπάθειες για την παραμονή του. Ο 22χρονος βρίσκεται στη λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά την ισπανική αγορά.

Δεν κάνει διακοπές ο «Φέτφα»

Ούτε οι… διακοπές δεν σταματούν τον Γιάννη Φετφατζίδη! Όπως συνέβη και σε αρκετούς αμυντικούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, η εορταστική περίοδος δεν εμποδίζει τον νεαρό να μείνει «κολλημένος με την μπάλα».

Την ώρα που συμπαίκτες και αντίπαλοι θα απολαμβάνουν την άδεια τους, ο Φετφατζίδης θα κάνει έξτρα προπονήσεις, προκειμένου να διορθώσει ατέλειες και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Πέρα από το πρόγραμμα συντήρησης που έχει δοθεί σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Φετφατζίδης θα ακολουθήσει ειδικό τέτοιο ενδυνάμωσης, ώστε να καλύψει το κυριότερο από τα στοιχεία στα οποία δείχνει να χρειάζεται βελτίωση.

Όλο και πιο κοντά στην Πλατεία ο Μήτρογλου

Ο Πανιώνιος φαίνεται πως κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο πολύ ο πιθανός προορισμός για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και θα η απόφαση να δοθεί δανεικός έχει ήδη παρθεί.

Ο Τάκης Λεμονής θέλει τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει για το επόμενο εξάμηνο με την μορφή δανεισμού. Αυτό που μένει να εξεταστεί είναι το αν ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί στον Πανιώνιο, ή αν έχει κάποιες άλλες προτάσεις στα χέρια του.

Πάντως για τον Μήτρογλου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x