Stoiximan Super League

Έχουμε «ψωμιά» μέχρι τις 17

Την Γενική Συνέλευση στις 17 Ιανουαρίου φαίνεται πως πρέπει να περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό, αφού κανείς δεν διαφωτίστηκε από τις εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις που έγιναν για πρώτη φορά μετά την διαφαινόμενη διάλυση της πολυμετοχικότητας, από τους Νικόλα Πατέρα και Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μεταφράζοντας τα λεγόμενα των δύο ισχυρών ανδρών στο «Πρώτο Θέμα», είναι κατανοητό πως η 17η Ιανουαρίου θα έχει το δικό της, ξεχωριστό ενδιαφέρον...

Την Γενική Συνέλευση στις 17 Ιανουαρίου φαίνεται πως πρέπει να περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό, αφού κανείς δεν διαφωτίστηκε από τις εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις που έγιναν για πρώτη φορά μετά την διαφαινόμενη διάλυση της πολυμετοχικότητας, από τους Νικόλα Πατέρα και Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μεταφράζοντας τα λεγόμενα των δύο ισχυρών ανδρών στο «Πρώτο Θέμα», είναι κατανοητό πως η 17ή Ιανουαρίου θα έχει το δικό της, ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η αινιγματική δήλωση του Τζίγκερ: «Τώρα που η Grant Thornton επιβεβαιώνει την Deloitte καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Η λύση της φυγής προ του αδιέξοδου θυμίζει ελιγμούς που έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις» μεταφράζεται με πολλούς τρόπους. Είτε μιλάει είτε αποχωρήσεις είτε για επιστροφές, με πιθανότερο φυσικά το πρώτο, όπως διαρρέεται και στο περιβάλλον του. Κατά τα λοιπά, ήταν ξεκάθαρος για άλλη μια φορά πως δεν θα συμμετάσχει ενεργά στα δρώμενα της ΠΑΕ αφού όπως είπε: «Οι αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι δουλειά άλλων…»

Στην αντίπερα όχθη, ο Νικόλας Πατέρας ήταν κι αυτός αινιγματικός. Καταρχάς δήλωσε πως λεφτά υπάρχουν για τις εκκρεμότητες της ΠΑΕ: «Τα λεφτά υπάρχουν και αρκούν έως το Μάιο. Μπορούν να περισσέψουν επίσης και 3-4 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές άμεσα. Από εκεί και πέρα, όποιος πάρει το μαγαζί γωνία, που είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, θα χρειαστεί να βάλει λεφτά…». Κι από τη στιγμή που στην ίδια συνέντευξη ο ίδιος δήλωσε πως έχει κεφάλαια από την πώληση των 50 πλοίων του το 2006, στο ερώτημα γιατί εγκαταλείπει, απαντήθηκε ως εξής: «Με την επιστροφή μου στην ομάδα, περίμενα ότι ο κόσμος θα στήριζε και θα υπήρχε ενότητα. Οι ακρότητες των τελευταίων αγωνιστικών ξεχείλισαν το ποτήρι. Ένας τραπεζίτης που με πήρε για δουλειά, μού πρότεινε να του δώσουμε την εντολή να βρει επενδυτή. Μπορεί να δοθεί έτσι λύση» είπε ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βάζοντας νέες φωτιές μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου που θα διεξαχθεί η επόμενη Γενική Συνέλευση.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χαλάσει η σχέση του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο Νικόλας Πατέρας στήριξε ανοιχτά τον επιχειρηματία λέγοντας: «Ο Ανδρέας έβαλε αρκετά λεφτά και έτρωγε τη λέζα…». Μια δήλωση που προκάλεσε ερωτηματικά, μια και τις τελευταίες μέρες το περιβάλλον των δύο εν λόγω επιχειρηματιών, ήθελε η σχέση τους να έχει «ψυχρανθεί». Εάν έχουν ενώσει ξανά τις δυνάμεις τους, θα διαπιστωθεί κι αυτό την 17η Ιανουαρίου.
Τέλος, η …μπηχτή του προς τους αδερφούς Γιαννακόπουλους: «Ο Γιαννακόπουλος ονειρευόταν να πάρει την ομάδα, αλλά έμενε στη σκιά των Βαρδινογιάννηδων» δείχνει πως η Γενική Συνέλευση, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, θα είναι ένα …ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x