Stoiximan Super League

Αρέσει ο Γέντρισεκ!

Μπορεί ο Κώστας Αντωνίου να παραιτήθηκε, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν κάνει το ίδιο από το μεταγραφικό του σχεδιασμό. Οι «πράσινοι» (με επικεφαλής πλέον τον Κάρλος Φρέιτας) κινούνται για την απόκτηση επιθετικού και ένας από τους «δυνατούς» υποψήφιους είναι ο Έρικ Γέντρισεκ. Ο διεθνής Σλοβάκος της Σάλκε παραχωρείται ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα και οι επιδόσεις του πριν μεταγραφεί σε εκείνη το καλοκαίρι τον μετατρέπουν σε αρκετά ελκυστική περίπτωση.

Μπορεί ο Κώστας Αντωνίου να παραιτήθηκε, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν κάνει το ίδιο από το μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Οι «πράσινοι» (με επικεφαλής πλέον τον Κάρλος Φρέιτας) κινούνται για την απόκτηση επιθετικού και ένας από τους «δυνατούς» υποψήφιους είναι ο Έρικ Γέντρισεκ.

Ο διεθνής Σλοβάκος της Σάλκε παραχωρείται ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα και οι επιδόσεις του πριν μεταγραφεί σε εκείνη το καλοκαίρι τον μετατρέπουν σε αρκετά ελκυστική περίπτωση.

Ο 24χρονος Γέντρισεκ ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από τη Ρουζομπέροκ, αγωνιζόμενος 56 φορές με τη φανέλα της και σκοράροντας 36 γκολ μέχρι το 2006. Τη χρονιά εκείνη πήγε δανεικός στο Ανόβερο (9 συμμετοχές), αλλά γνωστός στη Γερμανία έγινε από την πολύ καλή παρουσία του στην Καϊζερσλάουτερν την τριετία 2007-10 (όταν και σημείωσε 90 συμμετοχές και 34 γκολ συνολικά). Μια τριετία που «εξαργύρωσε» με την παρουσία του το καλοκαίρι στο Μουντιάλ με την εθνική Σλοβακίας (έχει συνολικά 22 συμμετοχές και 2 γκολ με το εθνόσημο), αλλά και με τη μεταγραφή του στη Σάλκε.

Παρόλο, λοιπόν, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μάγκατ, δεν κατάφερε να καθιερωθεί (μόλις 3 συμμετοχές φέτος), με αποτέλεσμα να θεωρείται καλό τόσο από τον προπονητή του, όσο και από τον ίδιο να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Στον Παναθηναϊκό ο παίκτης αρέσει και θεωρείται αρκετά καλή λύση για back-up του Τζιμπρίλ Σισέ. Μετά τις επαφές που ήδη έχουν γίνει, λοιπόν, με τη Σάλκε, η επιστροφή του Φρέιτας από την Πορτογαλία αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Δείτε βίντεο αφιερωμένο στον Γιέντρισεκ



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x