Stoiximan Super League

«Ροπαλιά» με Καϊτά!

Σε μία σημαντική προσθήκη είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάνι Καϊτά από τη Μονακό με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Κοντά και σε Μπουαζά ο «Γηραιός», που τσεκάρει και τον Ισπανό φορ Πίτι.

Σε μία σημαντική προσθήκη είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάνι Καϊτά από τη Μονακό με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Ο 24χρονος Νιγηριανός μέσος, ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, φέρεται να έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Ηρακλή, ενώ οι άνθρωποι του «Γηραιού» είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια και με την ομάδα του Πριγκιπάτου, που δεν τον υπολογίζει στα βασικά της πλάνα.

Ο Καϊτά, που είναι 21 φορές διεθνής με τη Νιγηρία, αγωνίστηκε από το 2005 μέχρι το 2008 στη Σπάρτα Ρότερνταμ και το Σεπτέμβριο του 2008 μετακόμισε στη Μονακό, όπου δεν στέριωσε. Τον Ιανουάριο του 2009 δόθηκε δανεικός στη ρωσική Κουμπάν και ακολούθησαν δανεισμοί στη Λοκομοτίβ Μόσχας, την Αλάνια Βλαντικαφκάζ και τη Μέταλιστ Χαρκίβ, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Στο μεταξύ, ο Ηρακλής είναι κοντά και στον Αμέρ Μπουαζά. Ο 26χρονος Αλγερινός μέσος μόλις συμφωνήσει οριστικά θα μεταβεί στη Γαλλία για να λύσει τη συνεργασία του με την Αρλ (λήγει το 2013), η οποία μετά την κάκιστη πορεία της στη Ligue 1 δεν λέει «όχι» στο να απαλλαγεί από ένα ακόμη συμβόλαιο.

Τέλος, οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Φρανθίσκο Μεντίνα Λούνα ή απλώς… Πίτι, ο οποίος αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Ο 29χρονος Ισπανός άσος ανήκει στη Ράγιο Βαγεκάνο, ωστόσο στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει για το εξωτερικό. Ο Πίτι έχει φέτος 12 συμμετοχές και 1 γκολ στη Segunda Division.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x