Stoiximan Super League

«Δεν ασχολείται με Βούκτσεβιτς ο Παναθηναϊκός»

Από τον πορτογαλικό Τύπο «γεννήθηκε», από τον πορτογαλικό Τύπο τελείωσε το σενάριο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Σίμον Βούκτσεβιτς. Δημοσίευμα της «Record» την Τρίτη ανέφερε πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαυροβούνιου περιφερειακού επιθετικού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο η «O Jogo» στο φύλλο της Τετάρτης αναφέρει κατηγορηματικά πως δεν υφίσταται ενδιαφέρον

Από τον πορτογαλικό Τύπο «γεννήθηκε», από τον πορτογαλικό Τύπο τελείωσε το σενάριο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Σίμον Βούκτσεβιτς. Δημοσίευμα της «Record» την Τρίτη ανέφερε πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαυροβούνιου περιφερειακού επιθετικού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο η «O Jogo» στο φύλλο της Τετάρτης αναφέρει κατηγορηματικά πως δεν υφίσταται ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Άλλωστε και η Σπόρτινγκ δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή και συζητά μόνο για πώλησή του κάνοντας μάλιστα απόσβεση των δύο εκατ. ευρώ που δαπάνησε για να τον αγοράσει από τη ρωσική Σατούρν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x