Stoiximan Super League

Και τώρα... μεταγραφές

Για την απόκτηση τουλάχιστον τριών με τεσσάρων παικτών αποφασίστηκε να κινηθεί η ΑΕΚ τον Ιανουάριο, με προτεραιότητα την απόκτηση δεξιού και αριστερού μπακ, κεντρικού αμυντικού και μεσοαμυντικού, ενώ υπάρχει ένα «παράθυρο» ενίσχυσης και με κάποιον μεσοεπιθετικό. Ελπίδες για Μανιάτη και βελτιωμένη πρόταση στον Πανιώνιο. Πάντα στα υπόψη για τη θέση του στόπερ ο Ιβάν της Μάλαγα. Προτάθηκε ο Ναφτί.

Για την απόκτηση τουλάχιστον τριών με τεσσάρων παικτών αποφασίστηκε να κινηθεί η ΑΕΚ τον Ιανουάριο, με προτεραιότητα την απόκτηση δεξιού και αριστερού μπακ, κεντρικού αμυντικού και μεσοαμυντικού, ενώ υπάρχει ένα «παράθυρο» ενίσχυσης και με κάποιον μεσοεπιθετικό.

Ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Γιάννης Μανιάτης. Και παρότι το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για την απόκτησή του ήταν δυναμικό, στην «Ένωση» δεν έχουν καταθέσει τα όπλα. Η τελευταία πρόταση που θα γίνει στον Πανιώνιο για τον διεθνή δεξιό μπακ θα αγγίζει τις 500.000 ευρώ, ενώ θα περιλαμβάνει την ελευθέρας του Λεονάρντο και πιθανώς έναν με δύο δανεικούς (πιθανώς ο ένας να είναι ο Ανέστης Αργυρίου, φημολογείται πως ίσως δοθεί και ο Κλαούντιο Νταντόμο).

Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Άρναρ Γκρέταρσον έχουν θέσει υπόψη της διοίκησης κι άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, που θα προωθηθούν αν δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί ο αρχηγός των «κυανέρυθρων».

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, η περίπτωση του Ιβάν Γκονθάλεθ, που παραχωρείται δανεικός από τη Μάλαγα θεωρείται πολύ καλά και οικονομική. Παράλληλα, αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί ξανά με τον Ντίνο Ντρπιτς.

Για τη θέση του μεσοαμυντικού προτάθηκε ο Μεντί Ναφτί, ο Γαλλοτυνήσιος άσος που αποχωρεί από τον Άρη, ενώ μία από τις λύσεις που παραμένουν ως εναλλακτικές είναι αυτή του Πίτερ Λουσέν. Ο Γάλλος μέσος είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στη διάρκεια της δοκιμής του, αλλά η πολύμηνη αποχή του από τα γήπεδα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x