Stoiximan Super League

«Δεν μιλάω με κανέναν»

Καμία επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ή άλλον επιχειρηματία για να πάρει το 25% του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως δεν έχει κάνει ο Νικόλας Πατέρας, σε δηλώσεις που έκανε στη «SportDay». Με 11άδα Ξάνθης και μία ή δύο αλλαγές κόντρα στον Άρη (19:30 Novasports 1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και www.sport-fm.gr) οι «πράσινοι», με στόχο να συνεχίσουν την πίεση προς την κορυφή. Συνεχείς προσπάθειες για μεταγραφές.

Καμία επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ή άλλον επιχειρηματία για να πάρει το 25% του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως δεν έχει κάνει ο Νικόλας Πατέρας, σε δηλώσεις που έκανε στην «SportDay».

Μπορεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ να έχει οριστεί για τις 17 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει «φως» στο θέμα της ανάληψης της προεδρίας του Παναθηναϊκού. Ο Νικόλας Πατέρας μιλώντας στη «SportDay» για τις φήμες που τον θέλουν να ψάχνει ανθρώπους για να αγοράσουν το ποσοστό που δίνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: «Δεν μιλάω με κανέναν επιχειρηματία, ούτε βρέθηκα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συζητήσουμε», ενώ αναφερόμενος σε ενδεχόμενη επιστροφή του στον προεδρικό θώκο του τριφυλλιού συμπλήρωσε: «Αν είχα πρόθεση να πάρω την ΠΑΕ, δεν θα έφευγα από την προεδρία πριν από λίγες μέρες».

Η διοικητική αστάθεια της ομάδας με τους βασικούς μετόχους να δηλώνουν «απών», η συμπεριφορά μερίδας οπαδών και τα επεισόδια που προκάλεσαν, αλλά και τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι τη στιγμή που ο Πατέρας απουσίαζε από την ομάδα είναι οι λόγοι που κρατούν μακριά από τα διοικητικά των πρωταθλητών τον Νικόλα Πατέρα. Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί και πάλι στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Το θέμα της προεδρίας των «πρασίνων» παραμένει στον αέρα αφού στο ερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να αποχωρήσει ο υπηρεσιακός πρόεδρος Τζόνι Βεκρής, με τους Θανάση Γιαννακόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη να δέχονται πιέσεις από τον Δημήτρη Γόντικα για να βγουν μπροστά.

Όπως με Ξάνθη

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του με βάση την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Ξάνθη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο αναμένεται να κάνει μία ή δύο αλλαγές δίνοντας φανέλα βασικού στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και αφήνοντας παράλληλα στον πάγκο τον Σίντνεϊ Γκοβού. Η ενδεκάδα των «πρασίνων» θα είναι κατά τα φαινόμενα οι Τζόρβας στην εστία, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος στην άμυνα, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης στα χαφ, με τους Λέτο, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Προσπαθεί για μεταγραφές

Σε συνεχείς συναντήσεις με τους υπό παραχώρηση παίκτες βρίσκεται ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος, προκειμένου να τους… πιέσει προς την έξοδο. Οι Φερνάντες και Λουίς Γκαρσία είναι οι πρώτοι υποψήφιοι, με τους Δημούτσο και Ιωαννίδη να προορίζονται για δανεισμό. Ουδέν νεότερο υπάρχει με Ντιναμό Μόσχας για την περίπτωση του Σιμάο, αλλά ούτε και στην περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Όσο βέβαια δεν προκύπτει κάτι τόσο απομακρύνεται και η περίπτωση του Γέντρισεκ, για τον οποίο ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι βρίσκεται μια «ανάσα» από την Φράιμπουργκ. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο υπάρχει η σκέψη να αποκτηθεί ο παίκτης και κατόπιν να φύγουν οι παίκτες από το ρόστερ.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον παίκτη για τρία τουλάχιστον χρόνια ακόμα, με τις όποιες διαφορές υπάρχουν στο οικονομικό να αναμένεται να ξεπεραστούν.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x