Stoiximan Super League

Περιμένει… κι επιμένει!

Την ώρα που η υπόθεση του Βέλλιου δείχνει να εξελίσσεται θετικά, εκείνη του Μίτσελ εξελίσσεται σχεδόν… βασανιστικά για την ΑΕΚ. Από την πλευρά της «Ένωσης» εξακολουθεί να διαρρέεται αισιοδοξία πως ο Ισπανός θα υπογράψει και θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Την ώρα που η υπόθεση του Βέλλιου δείχνει να εξελίσσεται θετικά, εκείνη του Μίτσελ εξελίσσεται σχεδόν… βασανιστικά για την ΑΕΚ.

Από την πλευρά της «Ένωσης» εξακολουθεί να διαρρέεται αισιοδοξία πως ο Ισπανός θα υπογράψει και θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ωστόσο, η κωλυσιεργία από τους εκπροσώπους του -είτε αυτή οφείλεται σε εμπλοκή των διαπραγματεύσεων τους με την Μπέρμιγχαμ, είτε στην εξάντληση των περιθωρίων για να βρεθεί ομάδα στην πατρίδα του (όπως η Μαγιόρκα)- δημιουργεί, αν μη τι άλλο, ανησυχίες για την κατάληξη της υπόθεσης.

Ανησυχίες, εξάλλου -που… ήδη υπήρχαν στην περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη- επιβεβαίωσαν οι δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού ξεκαθάρισε πως δεν πουλάει κανένα παίκτη με τα νούμερα που ακούγονται, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να αποτρέψει την ΑΕΚ από το να καταθέσει πρόταση για τον νεαρό χαφ.

Παρόλο, λοιπόν, που εκείνη αποκλείεται να αφορά… επταψήφιο νούμερο (όπως έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση ο Θεοδωρίδης), το περιεχόμενο της (με δανεικούς ή ελεύθερους κάποιους από τους «κομμένους»+ένα ποσό περίπου 300.000 ευρώ) ελπίζεται ότι τουλάχιστον θα κάμψει την… αδιαλλαξία των Σερραίων στις επικείμενες διαπραγματεύσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x