Stoiximan Super League

Πριν τα «τριξίματα», η… Τρίπολη!

Μπορεί το μεγάλο… ματς στην ΑΕΚ να έχει ήδη αρχίσει -και να «φουντώνει» από Δευτέρα με τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου- ωστόσο μια μέρα νωρίτερα υπάρχει και (κανονικό) παιχνίδι. Εν μέσω καταγγελιών, επιστολών και αγωνίας για τα ευρήματα της BDO, οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για τη δύσκολη έξοδο στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Μπορεί το μεγάλο… ματς στην ΑΕΚ να έχει ήδη αρχίσει -και να «φουντώνει» από Δευτέρα με τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου- ωστόσο μια μέρα νωρίτερα υπάρχει και (κανονικό) παιχνίδι.

Εν μέσω καταγγελιών, επιστολών και αγωνίας για τα ευρήματα της BDO, οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για τη δύσκολη έξοδο στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Εκεί απ’ όπου ήταν δεδομένο πως θα λείψει ο Μπερνς (λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Αυστραλίας), αλλά επιβεβαιώθηκε πως δεν θα δώσουν το «παρών» οι Καφές-Γκέντσογλου. Οι δύο χαφ της «Ένωσης» ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα και τέθηκαν εκτός πλάνων του Χιμένεθ -διατηρώντας σε αυτά τον Γκερέιρο.

Δεδομένης της αποχής του Ντιόπ, αλλά και της εξαιρετικής εμφάνισης του Πολωνού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο τελευταίος αναμένεται να κρατήσει τη θέση του στην ενδεκάδα, δίπλα στον Μάκο. Αντίθετα, οι Καφές-Γκέντσογλου θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Ο Φιόλουσον και τα… νιάτα!

Από την άλλη, τα… αποτελέσματα του δικού του «αγώνα» (αυτού για να πείσει τον προπονητή ότι αξίζει μια θέση στην ΑΕΚ) περιμένει πλέον ο Γιον Φιόλουσον. Ο Ισλανδός συμμετείχε στην τρίτη του προπόνηση στα Σπάτα και πιθανότατα αύριο θα μεταβεί εκεί για να μάθει την τελική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο τελευταίος απέδειξε για μια ακόμα φορά την πρόθεση να αξιοποιήσει τους νέους παίκτες της ΑΕΚ, καλώντας για πρώτη φορά στην προπόνηση δύο ακόμα από αυτούς. Οι Ντούμπερετ και Μανωλάς (ξάδερφος του βασικού στόπερ) συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ενώ το ίδιο θα γινόταν και με τον Γαρουφαλιά -αν δεν έμενε εκτός, λόγω μιας θλάσης.

Εξάλλου, ο Χιμένεθ δεν περιορίστηκε σε αυτό και μετά το τέλος της προπόνησης κράτησε τους δύο, μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς (Φροξυλιά, Τσαμουρλίδη, Ιντζόγλου, Νικόλτση, Κλοναρίδη, Αμπντουραχμάνι), προκειμένου να κάνουν έξτρα δουλειά.

Μετά απ’ όλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο στις 12:00, στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς. Μετά από αυτή, δε, ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή και θα κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x