Stoiximan Super League

«Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος»

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να βρει το δρόμο της χάρη στη δύναμη του κόσμου της, εξέφρασε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr o Μιχάλης Κασάπης. Παράλληλα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης μίλησε και για τη θητεία του στον πάγκο της Καλλονής και τους λόγους που τον οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να βρει το δρόμο της χάρη στη δύναμη του κόσμου της, εξέφρασε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr o Μιχάλης Κασάπης. Παράλληλα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης μίλησε και για τη θητεία του στον πάγκο της Καλλονής και τους λόγους που τον οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας με την ομάδα της Μυτιλήνης.

«Η ΑΕΚ είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Αυτή τη στιγμή έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν και εξωαγωνιστικά. Πρέπει όσοι ασχολούνται με την ομάδα να σταματήσουν να ασχολούνται με τα λάθη του παρελθόντος να φτιάξουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που είναι το βασικό για να ορθοποδήσει. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ΑΕΚ. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπει μπροστά και θα σηκώσει το βάρος. Αν βρεθεί είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει. Καταλαβαίνω όμως πως είναι δύσκολο λόγω της οικονομικής δύσκολης συγκυρίας να βρεθεί».

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ μπορούν να βοηθήσουν:

«Οι παλαίμαχοι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα, όπως κάνουν τόσο καιρό. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα οργανώνοντας σωστά ένα τμήμα σκάουτινγκ με 4-5 παλαίμαχους που θα έβρισκαν ταλέντα από όλη την Ελλάδα και θα στελέχωναν την ομάδα έχοντας βέβαια και τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να ξαναγίνει στην ΑΕΚ αυτό που είχε γίνει πριν δεκαπέντε χρόνια. Να πει κάποιος στον κόσμο ότι για 2 χρόνια δεν πάω να κάνω τίποτα, δεν κυνηγάω το πρωτάθλημα αλλά φτιάχνω ομάδα. Η ΑΕΚ έχει στόχο να διαπρέψει σε τρεις διοργανώσεις κάθε χρόνο. Αν φτιαχτεί το γήπεδο, πιστεύω ότι σε ένα χρόνο η ομάδα θα μπορεί να κυνηγήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Στην συνέχεια μίλησε για την Καλλονή:

«Πλέον είναι οριστικό το τέλος της συνεργασίας με την Καλλονή και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαριστούν τα διαδικαστικά θέματα γύρω από το οικονομικό. Φεύγω σα φίλος από το νησί».

Διατηρώντας το χιούμορ του παρά την πικρία μίλησε για το ότι αποχωρεί με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Football League 2.

«Μετά την πρωτοτυπία με την ποινή που μου είχε επιβληθεί, πλέον έχω και κάτι θετικό αφού φεύγω από την ομάδα αφήνοντας την στην πρώτη θέση. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από εδώ και ειδικά από τον κόσμο που με έχει αγαπήσει».

Στην ερώτηση αν ο στόχος της ανόδου για την Καλλονή είναι εφικτός ή μπορεί η ομάδα να επηρεαστεί από την αποχώρηση του απάντησε:

«Η Καλλονή είναι φτιαγμένη για να πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα φέτος. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και δεν μπορούμε να προδικάσουμε τι θα γίνει. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ο Φωκικός, η Επανομή και η Νίκη Βόλου που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Άλλωστε το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και με ένα θετικό ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να βρεθείς στην κορυφή ή πιο κάτω στη βαθμολογία».

Τέλος εξήγησε τι τον οδήγησε στην αποχώρηση:

«Ένας από τους βασικούς λόγους που αποχώρησα ήταν η διαφωνία για τα μεταγραφικά θέματα καθώς ήθελαν να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές χωρίς να είμαι ενήμερος. Στην ομάδα δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν το δικό τους κουμάντο και αναφέρομαι σε ποδοσφαιριστές. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργούνται κόντρες στο εσωτερικό της ομάδας. Αλλά εγώ είμαι 25 χρόνια ποδοσφαιριστής και δεν δέχομαι από κανέναν να μου κάνει υποδείξεις για τον τρόπο που θα δουλεύω. Το απόλυτο αφεντικό είμαι εγώ. Έχω παραστάσεις πολύ σημαντικές και έχω πάρει πράγματα από όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί κρατώντας πάντα τα καλύτερα. Όσο ζεις μαθαίνεις βέβαια. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής για όλους. Ούτε εγώ πρόκειται να χαθώ, ούτε η Καλλονή.»


Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x